Vrei un credit rapid? Vino la Amanet Auto

421
Publicitate

Stiai ca banca nu este singura institutie financiara care iti poate acorda un imprumut? Dar ca masina ta se poate transforma dintr-un bun pasiv intr-unul activ? Amanet Auto constituie solutia ideala atunci cand ai nevoie de un credit rapid si detii un autoturism.

In ziua de astazi, bancile acorda credite dupa foarte mult timp si solicita numeroase documente justificative, pentru care trebuie sa alergi mult prin oras si sa pierzi timp pretios. In acest context, institutiile financiare nebancare, de tipul amanet auto, au devenit extrem de populare printre persoanele fizice sau juridice, care au nevoie urgenta de bani pentru a-si rezolva problemele financiare ce nu mai sufera amanare. Acestea ofera servicii profesionale, prompte si sigure de imprumuturi garantate cu masina. Intreg procesul este rapid, iar tu poti pleca cu banii pe loc.

Publicitate

Serviciul de creditare oferit de Amanet Auto vine in intampinarea clientilor presati de grija datoriilor. Daca detii o masina intr-o stare buna si ai peste 18 ani, poti accesa imediat acest tip de imprumut cu garantie auto. Evaluarea autoturismului se face direct la telefon de catre experti evaluatori, in functie de starea masinii si de anul de fabricatie. Tot atunci afli ce suma poti imprumuta (60-75% din valoarea masinii) si care este comisionul (intre 0.12% – 0.20%/ zi din valoarea imprumutului).

Contractul cu Amanet Auto se incheie pe o perioada de 30 de zile, cu posibilitatea de prelungire inca o luna, cu acelasi comision, fara penalizari. La final, tu restitui imprumutul si achiti comisionul, iar noi iti predam masina in aceeasi stare in care ai lasat-o. Aceasta va fi mereu in siguranta intr-unul din parcurile noastre auto, pazite de o firma specializata si supravegheate cu ajutorul camerelor video. In plus, ai oricand acces online la imagini, pentru a te asigura de integritatea garantiei.

Daca la finalul contractului, nu poti restitui imprumutul, nu vei pierde masina. Compania noastra nu are ca interes principal sa intre in posesia bunului clientului, ci sa acorde imprumuturi. De aceea, oferim solutii avantajoase tuturor clientilor. Acestia au posibilitatea de a vinde masina direct din parcul auto pentru a face rost de bani si a se achita de contractul cu Amanet Auto. Diferenta ramane in buzunarul tau!

Amanet Auto Bucuresti este o societate, care ofera conditii extrem de avantajoase de acordare a creditelor cu garantie auto. Daca esti persoana fizica, iti trebuie doar un act de identitate, cartea si talonul masinii, plus cele doua chei. In cazul in care este vorba de o societate comerciala, este nevoie si de actul constitutiv si stampila firmei. Apoi, primesti banii pe loc!

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.