Wedding Staff, cei mai buni fotografi si videografi de nunta

478
Publicitate

WeddingStaff.ro este o initiativa ce are ca scop crearea unei liste complete cu cei mai talentati videografi si fotografi de nunta din Romania. Se urmareste prezentarea intr-o lumina diferita a acestei branse de creatori de imagine pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viata, bransa care sufera adesea datorita unor membri mai putin profesionisti, care trag in jos standardele. Din acest motiv se poate spune ca Wedding Staff este un proiect cu un scop nobil, acela de a oferi accesul viitorilor miri la o baza de date cu cei mai talentati fotografi si videografi profesionisti, adevarati artisti care refuza sa promoveze kitsch-ul si pentru care satisfactia clientilor este cea mai importanta reusita.

Publicitate

Cum pastreaza Wedding Staff standardele ridicate

Din dorinta de a crea o comunitate care promoveaza cu adevarat valorile din breasla, Wedding Staff accepta ca membrii doar videografi si fotografi de nunta care au destula experienta, pasiune si dedicatie pentru domeniul in care au ales sa lucreze. Criteriul de selectie pentru listarea in data de baze disponibila gratuit vizitatorilor este modul in care se prezinta fiecare fotograf de nunta si videograf in parte, calitatea lucrarilor, calitatea acestora ca persoane.

Se mentine un standard ridicat de calitate, iar preturile practicate de fotografii si videografii din baza de date Wedding Staff reflecta aceasta dedicatie. Nu se promoveaza ofertele ieftine dar lipsite de substanta si calitate, nu se promoveaza fotografii si videografii amatori, scopul este acela de a crea o comunitate profesionista care are ca misiune schimbarea modului in care este vazuta aceasta breasla.

Cum functioneaza Wedding Staff

Wedding Staff ofera viitorilor miri ocazia de a vedea o oferta personalizata pentru evenimentul propriu, cu fotografii disponibili pentru perioada aleasa.

Viitorii miri au acces la Wedding Staff absolut gratuit, trebuie doar sa completeze un formular, cu detalii precum data si locatia evenimentului. Formularul este transmis catre toti fotografii si videografii membrii, iar cei care se declara disponibili vor aparea listati pe pagina de utilizator de unde pot fi contactati mai departe, pentru discutii amanuntite.

Desi viitorii miri pot folosi serviciul gratuit, membrii videografi si fotografi de nunta platesc un abonament lunar ce acopera costurile de administrare a comunitatii:

  • Pentru a deveni membrii, fotografii sau videografii trebuie sa isi prezinte portofoliul impreuna cu detalii amanuntite in legatura cu experienta, preturile practicate, etc;
  • Administratorii WeddingStaff isi rezerva dreptul de a refuza membrii care nu se incadreaza in standardul de calitate al comunitatii;
  • Membrii acceptati platesc o taxa pe 8 luni;
  • Pentru prelungirea duratei de abonament pana la 12 luni, se pot realiza 4 articole (1 articol pe luna) de peste 1500 de cuvinte, de tipul informativ sau educativ fie pentru membrii comunitatii fie pentru vizitatori, care se posteaza pe blogul WeddingStaff.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.