WiseBuy.ro – locul reducerilor si promotiilor de top

444
Publicitate

Prezentandu-se ca un site de ultima generatie datorita accentului pus pe feedback-ul si satisfacerea clientilor si a colaboratorilor sai, WiseBuy.ro aduce ofertele de reduceri si cele mai bune promotii la doar un click distanta de cei interesati.

Cumparaturile online au cunoscut un ritm de crestere accelerat in ultimii cativa ani atat datorita preturilor mai mici practicate de magazinele online fata de magazinele fizice, cat si reducerilor oferite cu diverse ocazii. WiseBuy.ro a folosit acest trend ca o oportunitate de a oferi utilizatorilor o gama larga de promotii tentante in parteneriat cu colaboratorii sai.

Publicitate

De ce sa cumperi de pe WiseBuy. 

WiseBuy.ro vine ca o alternativa avantajoasa pentru cei care vor sa isi faca cumparaturile din confortul caminului propriu sau direct de la birou, rapid si ieftin. In acest scop, site-ul colaboreaza cu companii selectate foarte atent pentru a putea oferi clientilor servicii de calitate, WiseBuy.ro acordand aceeasi atentie si importanta atat colaboratorilor cat si utilizatorilor. Rigurozitatea cu care sunt selectati colaboratorii are ca scop eliminarea ofertelor false sau care nu sunt intocmai cu descrierea acestora, evitand in acest fel posibilitatea de a avea clienti nemultumiti.

Ofertele de pe site pot ajunge sa aiba pana la 90% reducere din pretul initial, iar membrii inregistrati beneficiaza de avantaje suplimentare. Plata produselor sau a serviciilor cumparate se poate face online, prin intermediul cardului, dar si prin transfer bancar sau direct in caseriile Garanti Bank, toate modalitatile de plata fiind extrem de sigure si neascunzand nici un comision suplimenta.

Cum sunt prezentate ofertele pe WiseBuy.ro

Pentru o descoperire mai rapida a ofertelor disponibile pe site si o navigare mai usoara, clientilor le sunt puse la dispozitie:

1. Oferta zile – in aceasta sectiune sunt prezentate ofertele promovate la cererea colaboratorilor, ofertele ce se apropie de expirare sau oferta cu cele mai mari reduceri din ziua respectiva.

2. Oferte active – sectiunea destinata ofertelor active contine toate ofertele disponibile pe site, indiferent din ce categorie fac parte acestea. In cazul vizitatorilor care sunt interesati de o anumita categorie de oferte, le pot accesa din meniul din dreapta al paginii principale, locul in care sunt listate pe domenii de activitate.

3. Oferte incheiate – sectiune special dedicata noilor utilizatori pentru ca acestia sa isi poata face o idee despre activitatea site-ului. Administratorii www.WiseBuy.ro au creat aceasta sectiune cu scopul de a putea oferi un portofoliu real, in mod special utilizatorilor, dar si eventualilor colaboratori ai sai.

Calitatea serviciilor – obiectivul numarul unu al WiseBuy.ro

WiseBuy.ro se deosebeste de alte site-uri de profil care nu au rezistat de-a lungul timpului tocmai prin atentia sporita pe care o acorda calitatii serviciilor oferite. Atragerea si fidelizarea clientilor, dar si succesul in afaceri nu poate fi atins decat prin oferirea de servicii de cea mai inalta calitate, iar calitatea nu poate fi oferita decat prin selectarea atenta si foarte stricta a celor ce vin cu diverse oferte sau promotii in intampinarea clientilor.

le ca reducerile si promotiie sunt reale si ca se aplica exact asa cum sunt descrise pe site, fara costuri suplimentare si fara informatii ascunse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.