Xbiz 2017: Studio 20, cel mai bun studio de videochat din lume

0

Romania se poate lauda cu cel mai bun studio de videochat din lume, dupa ce Studio 20, o companie de succes in domeniul live cam, si-a adjudecat un nou trofeu in palmares, cel de Cam Studio of the Year, la gala Xbiz 2017, care a avut loc pe 12 ianuarie, la Los Angeles, in Statele Unite ale Americii. De asemenea, Studio 20 are cel mai bun model de videochat din lume, Devious Angel fiind premiata cu trofeul Live Cam Model of the Year, in cadrul aceluiasi eveniment international.

Site-uri, studiouri si modele de videochat, dar si companii de marketing, trafic, publicitate, plati si numeroase alte servicii necesare acestui domeniu se reunesc periodic, in cadrul diverselor festivaluri organizate in intreaga lume, pentru a-i onora pe cei mai merituosi si pentru a stabili noi contacte de business. Xbiz Awards este considerat unul dintre cele mai importante evenimente de acest gen din lume, alaturi de GFY/AVN Awards si se desfasoara la inceputul fiecarui an, la Los Angeles, California. 

Prin castigarea celor doua premii, la Xbiz 2017, Cam Studio of the Year si Live Cam Model of the Year, Studio 20 si-a confirmat suprematia in domeniul videochatului, in fata a peste 1.000 de oameni, dovedind din nou ca reteta succesului are la baza nu numai munca multa, ambitie si investitii constante, ci si multa pasiune si, mai ales, munca in echipa. Asa cum a anuntat si Devious Angel, cand a urcat pe scena sa-si ridice premiul pentru cel mai bun model de videochat, acesta este doar inceputul unui an plin cu rezultate spectaculoase.

Xbiz Awards este un eveniment renumit pe plan international, care aduce impreuna diferite segmente ale industriei de divertisment pentru adulti, cu scopul de a crea noi oportunitati de afaceri si de a recunoaste meritele celor mai de succes branduri si personalitati. Gala constituie o ocazie excelenta pentru studiourile, site-urile si modelele de videochat din intreaga lume de a socializa si de sta la curent cu inovatiile si trendurile din domeniu.

2016 a fost si el un an remarcabil pentru brandul Studio 20. A fost preferatul podiumurilor, castigand cele mai mari trofee: Best Cam Studio of the Year, la gala GFY; Best Cam Studio la AW Summit; Cam Studio of the Year la LalExpo si Best Cam Studio la YNOT Awards si a inaugurat sase noi studiouri de videochat, atat in Romania, cat si in strainatate.

In prezent, Studio 20 detine sapte studiouri de videochat: trei in Bucuresti (in Piata Victoriei, Piata Unirii si zona Garii de Nord, unde se face videochat pentru barbati) si alte trei, in cele mai importante orase din tara: Cluj-Napoca, Timisoara si Craiova. Cel de-al saptelea studio de videochat a fost inaugurat in vara lui 2016, tocmai in inima Hollywood-ului, la Los Angeles. Acesta se intinde pe o suprafata de 500 mp si este localizat in mijlocul renumitului cartier al celebritatilor, la doar 5 minute de mers pe jos de Walk of Fame, unde sunt inscriptionate numele acestora.

Studio 20 este un studio de videochat, care se concentreaza pe nisa de videochat glamour, cel care imbina castigurile mari din videochatul adult si filosofia din videochatul non adult, conform careia o femeie poate seduce un barbat doar cu ajutorul inteligentei, nu neaparat cu trupul ei. De asemenea, Studio 20 are ca plan pe termen lung dezvoltarea francizei in intreaga lume, urmand sa deschida anul acesta noi studiouri de videochat in Romania, Cehia si Florida, US.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.