Lista firme

0.0
  1. Home
  2. »
  3. ELECTRICE-ELECTRONICE
  4. »
  5. SC ALARM ELECTRIC SRL
Lista firme 1
Adresa:
MILITARI RESIDENCE Str REZERVELOR Nr. 64, BUCURESTI
Descriere:

Firma cu experienta atat in domeniul electric cat si in cel de securitate avem ca scop instalarea, proiectarea, testarea, remedierea sistemelor, respectand stasurile si normativele electrice in vigoare pentru a avea rezultatul optim cerut de catre beneficiari.

Ne angajam la toate tipurile de interventii atat in domeniul electric cat si cel de securitate in cel mai scurt timp pentru a finaliza lucrarile de remediere, renovare si recablare. Va oferim consultanta gratuita incluzand si o inspectie la locul lucrarii!

Avem o vasta experienta in instalarea, proiectarea, testarea, remedierea atat a sistemelor electrice cat si a celor de securitate pentru case, birouri, depozite, blocuri, scoli, hoteluri, garaje, baruri si puburi, restaurante, bucatarii, sali de sport, magazine si nu numai.

 

Metodele de lucru eficiente, o comunicare buna, manopera de inalta calitate, asigura ca toate contractele intreprinse de firma, sa se desfasoare fara probleme, fara stres si intotdeauna in timpul stabilit!.
Oferim un serviciu complet, inclusiv de specialitate pentru: instalatii electrice, intretinere periodica, inspectie, testare, sisteme de protectie impotriva incendiilor si efractiei, sisteme de supraveghere video, interfonie, control acces, automatizari porti, incalzire electrica prin pardoseala, impamantari, paratrasnete, etc.

Instalatiile electrice sunt realizate in conformitate cu normativele electrice in vigoare, precum si alte standarde relevante. Va oferim serviciile noastre atat in Bucuresti cat si in zonele din imprejurime ( Pipera, Corbeanca, Chiajna, Snagov, Popesti Leordeni, Domnesti, Bragadiru, Mogosoaia, Buftea, Afumati, Voluntari, Jilava, 1 Decembrie, Pantelimon, Chitila, etc.).

Cititi mai multe detalii pe pagina noastra oficiala: http://www.alarmelectricsistem.ro/servicii-oferite/

 

Informatii de contact
Telefon: 0743 094 914
Website:

Leave a comment

Lista firme 2 more
Allowed HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <blockquote> <code> <em> <strong>
You must be logged in to submit contact form

Send message to moderator