Lista firme

Lista firmelor din România

5.0
 1. Home
 2. »
 3. AFACERI
 4. »
 5. SC EMEA TOP INVEST SRL
Lista firme 1
Adresa:
Pitești, România, Pitesti, ARGES
Descriere:

Suntem o firma care va este alaturi atunci cand aveti nevoie sa infintati o firma noua sau alte servicii cum ar fi:

 • Aviz de angajare cetateni straini
 • Schimbare angajator
 • Reintregire familie
 • Viza comerciala sau administrator
 • Mentiuni ONRC
 • Formular A1
 • Fise individuale de securitate

Statul roman reprezinta o piata in continua crestere, fapt pentru care infiintarea unei persoane juridice care isi va desfasura activitatea atat la nivel national cat si international necesita o consiliere juridica adecvata si  in acelasi timp trebuie sa prezinte o conduita responsabila fata de actiunile intreprinse in relatia cu ceilalti jucatori la nivel economic.

 Cu o experienta bogata ce s-a acumulat in decurs de peste 15 ani, venim in ajutorul domeniului afacerilor si furnizam servicii complete si adecvate de consultanta comerciala.

Adesea, se mentioneaza faptul ca afacerile din Romania au o nevoie uriasa de personal, fapt pentru care am decis sa venim in sprijinul acestora si sa oferim atat personal calificat cat si necalificat in functie de cerintele pietei.

Desfasurarea unei activitati comerciale prezinta succes in masura in care factorul uman este pregatit conform si se poate adapta cu usurinta situatiilor neprevazute. Din aceste motive, am hotarat in vederea continuitatii activitatilor economice  intreprinse la nivel national sa furnizam forta de munca din tari asiatice precum Vietnam, India, Bangladesh, Nepal, Filipine, Malaezia, Sri Lanka, Thailanda, etc.  Personalul de care poate dispune o persoana juridica in vederea indeplinirii obiectivelor pe termen scurt sau lung reprezinta temelia succesului in domeniul respectiv.

De asemenea, in desfasurarea activitatii conform standardelor impuse de legislatia romana oferim in baza contractelor de colaborare intocmire si evidenta lunara a fiselor individuale de SSM, PSI/SU si Gestionare Deseuri pentru fiecare categorie de deseu generata conform obiectului de activitate desfasurata.

Informatii de contact
Telefon: 0731.02.02.17
Website:

Leave a comment

Lista firme 2 more
Allowed HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <blockquote> <code> <em> <strong>
You must be logged in to submit contact form

Send message to moderator