Lista firme

Lista firmelor din România

5.0
  1. Home
  2. »
  3. SERVICII FIRME
  4. »
  5. SC FANDARC DERATON SRL
Lista firme 1
Adresa:
Bulevardul Republicii 224, Pitești, Romania, Pitesti, ARGES
Descriere:

S.C. FANDARC DERATON SRL este o companie privată cu capital integral românesc, specializată în servicii profesionale D.D.D. (Dezinfecție, Dezinsecție și Deratizare).

Controlul dăunătorilor este un concept absolut necesar. Acest tip de control poate avea mai multe forme și se poate ocupa în același timp de mai multe categorii de insecte, dar și de rozătoare. Există metode specifice pentru fiecare problemă în parte, o investigație completă fiind necesară înaintea aplicării oricărei forme de tratament. Din acest considerent, sunt recomandate serviciile profesionale, în niciun caz utilizarea unor produse chimice disponibile pe piață.

Dacă veți descoperi că aveți o problemă în ceea ce privește controlul dăunătorilor, este important să obțineți un ajutor specializat pentru a remedia situația. Societatea noastră este dispusă să asigure consultanță gratuită beneficiarilor, pentru a-i ajuta să depășească problemele de acest gen. Odată ce inspecția se finalizează veți primi un raport cu menționarea problemelor și a unui program eficient de îndepărtare a acestora. Vă oferim o gamă flexibilă de servicii sub formă de abonamente sau intervenții singulare.

Noi suntem solutia dvs. in combaterea daunatorilor – rozatoare, insecte taratoare, insecte zburatoare, etc. De asemenea suntem calificati in indepartarea bacteriilor si a sporilor.

Datorita exigentelor solicitate de catre standardele lucrarilor de deratizare, dezinsectie, precum si dezinfectie, dar si de catre legislatia in vigoare, echipa noastra va asigura executia lucrarilor la un nivel de performanta cat mai inalt, fapt demonstrat prin nenumaratele cazuri solutionate in cei 10 ani de activitate.

Lucrarile de deratizare, dezinsectie, precum si dezinfectie sunt executate de catre o echipa calificata in domeniul DDD (atestati de Directia de Sanatate Publica) si de catre subantreprenori de specilitate ce au o experienta vasta si de lunga durata in acest domeniu.

Dupa executarea lucrarilor de deratizare, dezinsectie si dezinfectie se face un proces verbal in care sunt mentionate toate caracteristicile interventiei ca: cantitatea de substante folosite, precum si denumirea lor, metode folosite, data efectuarii lucrarii, etc. In cazul in care organele competente efectuaza inspectii, acest proces verbal va face dovada lucrarilor de deratizare, dezinsectie si dezinfectie executate.

Informatii de contact
Telefon: 0731155160
Website:

Leave a comment

Lista firme 2 more
Allowed HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <blockquote> <code> <em> <strong>
You must be logged in to submit contact form

Send message to moderator