Ai grija de motorul motocicletei, comanda la timp carbunii electromotor

38

Cuprins articol

Defectiunile mecanice, precum si cele de curent, sunt, in egala masura, la fel de curente. Electromotorul are o durata de viata indelungata si necesita un nivel minim de intretinere, astfel incat este absolut suficient ca utilizatorul sa se asigure de faptul ca acesta functioneaza eficient.

Vezi mai jos o scurta lista a principalelor surse ale defectiunii electromotorului si ale carbunilor de electromotor!

Caldura in exces

Atunci cand motorul se supraincalzeste, temperature crescuta determina topirea izolatiei de infasurare. Odata ce bobinajele sunt neprotejate, apare un scurtcircuit, ce duce la defectarea intregului sistem. De aceea, este foarte important ca electromotorul sa fie plasat intr-un spatiu bine ventilat.

Praful

Particulele de praf din aer pot fi destul de fine pentru a patrunde in electromotor si sunt suficient de abrazive pentru a putea deteriora componentele in timp, precum carbunii de electromotor.

Ai grija de motorul motocicletei, comanda la timp carbunii electromotor 3

Alegeti chiar acum carbunii electromotor de la unimotors.ro un dealer autorizat piese moto si echipamente originale, puteti comanda oricand, online, carbuni electromotor.

Ce se poate intampla daca nu comanzi carbunii electromotor potriviti? Conform unui review, in urma unei comenzi online de carbuni alta marca, noii carbuni electromotor au fost polizati apoi s-au mai taiat din firele de conectare. In cele din urma a inceput operatiunea de testare. Marea surpriza a fost ca unul dintre carbuni nu impingea in rotor, tocmai din cauza acelor fire de conectare a carbunelui care erau foarte dure, nemaleabile, si nu permiteau carbunelui sa culiseze normal in locasul lor! Asadar, este de preferat sa comandati carbuni electromotor OEM doar de la dealeri autorizati.

Articol preluat livepr.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.