Colegiul Psihologilor din România funcționează din 1 noiembrie 2005

459

Cei care sunt interesați despre modul în care funcționează Colegiul Psihologilor au posibilitatea să găsească site-ul pe internet. Este firesc să fie interesați cei care practică această meserie, cei care au deja un cabinet sau care au intenția să iși deschidă unul. Am descoperit astfel că Primul atestat înregistrat, de liberă practică, a fost emis pe 20 decembrie 2005, profesia de pshiholog având în acest fel un fel de sărbătorire a liberalizării serviciilor pe această dată.

Colegiul Psihologilor București are toate datele vizibile online

Dacă vrei neapărat să intri în contact cu cineva de la administrativ, juridic, comunicare, economic, resurse umane, registratură, se poate face imediat. Există adresele de email de la Colegiul Psihologilor România pentru orice departament ar interesa pe fiecare: secretariat, societăți, formare profesională, comunicare, contabilitate, taxe, cotizații, registratură. Programul este de luni până joi, de la 10.00 la 16.00, iar vineri este un program mai scurt la Colegiul Psihologilor din România, de la 10.00, la 14.00. Ceea ce este de menționat este că există un program diferit pentru timbre: luni – joi, de la 11.00 la 16.00, iar vineri, de la 9.00 la 12.00. Telefonul din centrala este disponibil mereu la Colegiul Psihologilor România: 0213115155. În București, pe strada Stoian Militaru, nr. 71, Sector 4, București, se găsește Asociația Psihologilor din România.

Cotizațiile pentru Colegiul Psihologilor din România

Cotizațiile se pot plăti într-un cont afișat pe site-ul Colegiului Psihologilor România, cont deschis la Raiffeisen Bank. Tot felul de registre necesare unui psiholog se pot descărca de pe site-ul Asociației Psihologilor București: registru cabinete, de evidență a corespondenței, de formatori structuri de psihologie, de evidență a actelor profesionale. Un mare ajutor în folosul tuturor psihologilor din România este reprezentat de acest instrument online aflat la dispoziția oricărui profesionist dornic de informare sau de formare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.