Lista firme

5.0
  1. Home
  2. »
  3. TEXTILE-INCALTAMINTE
  4. »
  5. A&A Vesa Romania
Lista firme 1
Lista firme 2
Lista firme 3
Lista firme 4
Lista firme 5
Lista firme 1Lista firme 2Lista firme 3Lista firme 4Lista firme 5
Adresa:
Strada Banatului 14, Sebiș, Romania, Arad
Descriere:

Fabrica de blănuri A&A Vesa vine în întâmpinarea tuturor celor care pun preț pe vestimentația lor, cu modele variate de haine de blană și accesorii din piele naturală. A&A Vesa oferă o gamă foarte diversă de piese vestimentare unicat, pentru damă și pentru bărbați, care pot fi purtate cu o varietate de ocazii. De la ținute casual, relaxate, la ținute business sau deosebit de elegante, hainele de blană confecționate de A&A Vesa sunt mereu o alegere reușită. Orice ținută poate căpăta un aspect impresionant dacă este asortată și accesorizată corespunzător.

Materialele de înaltă calitate precum blana naturală de miel sau de vulpe și pielea naturală sunt prelucrate în fabrica A&A Vesa, pentru a fi transformate în piese unice – haine groase de blană, jachete de piele tinerești, paltoane elegante, cape și etole din blană pentru mirese sau accesorii indispensabile oricui precum portofele sau mănuși din piele. Fabrica de blănuri A&A Vesa oferă calitate înaltă la prețuri de producător.

Modelele pot fi admirate și comandate online, de pe www.vesa.ro sau, dacă sunteți din Arad, București, Constanța sau Galați puteți să vă bucurați din plin de o sesiune de cumpărături cu stil.

Informatii de contact
Telefon: 0745115537
Website:

Leave a comment

Lista firme 11 more
Allowed HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <blockquote> <code> <em> <strong>
You must be logged in to submit contact form

Send message to moderator