Title
Capacitate productie haine balana si piele in Arad
11 aprilie 2018
Description

Fabrica romaneasca A&A Vesa a fost infiintata in anul 1994, iar de atunci si pana in prezent se ocupa cu succes de confectionarea articolelor si a accesoriilor vestimentare din materiale naturale, cum sunt pielea si blanurile.

Productie haineIn fiecare luna, in aceasta fabrica sunt realizate aproximativ 300 de haine pentru femei, barbati si copii, iar zilnic in fabrica sunt prelucrate in jur de 500 de piei de animale. Toti cei care lucreaza aici o fac cu mult drag si daruire, punand suflet in fiecare piesa vestimentara pe care o realizeaza.

Hainele si accesoriile pot fi livrate atat in Romania, cat si in diferite tari din Europa – hainele pot fi faculte la comanda.

Persoanele interesate de o colaborare pot folosi simplu urmatoarele date de contact: adresa de e-mail contact@vesa.ro sau numarul de telefon 0744 783 481!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Fotografie de profil

Vesa Romania

Fabrica de blănuri A&A Vesa vine în întâmpinarea tuturor celor care pun preț pe vestimentația lor, cu modele variate de haine de blană și accesorii din piele naturală. A&A Vesa oferă o gamă foarte diversă de piese vestimentare unicat, pentru damă și pentru bărbați, care pot fi purtate cu o varietate de ocazii. De la ținute casual, relaxate, la ținute business sau deosebit de elegante, hainele de blană confecționate de A&A Vesa sunt mereu o alegere reușită. Orice ținută poate căpăta un aspect impresionant dacă este asortată și accesorizată corespunzător. Materialele de înaltă calitate precum blana naturală de miel sau de vulpe și pielea naturală sunt prelucrate în fabrica A&A Vesa, pentru a fi transformate în piese unice – haine groase de blană, jachete de piele tinerești, paltoane elegante, cape și etole din blană pentru mirese sau accesorii indispensabile oricui precum portofele sau mănuși din piele. Fabrica de blănuri A&A Vesa oferă calitate înaltă la prețuri de producător. Modelele pot fi admirate și comandate online, de pe www.vesa.ro sau, dacă sunteți din Arad, București, Constanța sau Galați puteți să vă bucurați din plin de o sesiune de cumpărături cu stil.

Puteți citi și ultimele articole online adăugate: