Firma de excursii elevi – o alegere inteleapta !

428
Publicitate

Lukadi Transport si-a dorit in prima faza sa ajunga cea mai importanta companie de transport de persoane din judet si acest lucru s-a indeplinit multumita clientilor care au ales fara regret Firma de excursii elevi.

Imbunatatirea, in mod constant, a serviciilor este unul dintre cele mai importante obiective ale companiei, de aceea ne propunem, pentru viitor, dublarea activitatii din punctul de vedere al rutelor si destinatiilor, dublarea numarului de angajati si al autocarelor din parcul auto.

Publicitate

Firma de excursii elevi este un lider in industrie si dorim sa folosim expertiza noastra pentru a va asigura ca beneficiati de cel mai bun serviciu posibil. Excursiile sunt destinate copiilor pentru a invata lucruri noi, asa ca sa ne ocupam de nevoile de transport, astfel incât sa va puteti concentra pe excursia minunata.

Astfel, va oferim o gama completa de servicii personalizate pentru a va satisface cerintele, tinand cont de tipul de calatorie, distanta. Totul se realizeaza cu autocare si microbuze dotate modern, verificate periodic si intretinute astfel incat sa va ofere cele mai bune conditii. Cu Firma de excursii elevi economisiti bani ! Cu Firma de excursii elevi calatoriti in conditii maxime de siguranta, toti soferii nostrii detin atestate de sofer profesionist si sunt testati periodic psihologic si medical.

Nu conteaza unde se va desfasura excursia. Cunostintele si experienta noastra va vor ajuta sa ajungeti acolo la timp si, bineinteles, daca aveti intrebari, personalul nostru prietenos va fi prea fericit sa va ajute. Suntem foarte constienti de multe detalii implicate in organizarea transportului grupului dvs. si personalul nostru dedicat este la indemâna pentru a se asigura ca fiecare iesire este un succes.

Investind in mijloace de transport moderne, in puncte de imbarcare cu facilitati specifice, in sisteme informatice performante, urmarim sa pastram standardele cu care clientii nostri sunt obisnuiti.Firma de excursii elevi face tot posibilul pentru a satisface solicitarile si nevoile clientilor nostri, ascultandu-i si tinând cont de sugestiile acestora.

Firma de excursii elevi este furnizor de servicii de transport cu autobuzul la scoala primara si gimnaziala din intreaga tara. Primele impresii sunt totul si de aceea Firma de excursii elevi se angajeaza sa furnizeze clientilor sai cu autocare bine prezentate, preturi competitive si servicii exceptionale pentru clienti.

Ca urmare a dorintei de a fi cei mai buni si a efortului  depus de conducere,  Firma de excursii elevi este unul dintre principalii transportatori de persoane al judetului. Firma de excursii elevi Bucuresti vine in intampinarea numeroaselor cereri ale pietei, oferind servicii in domeniul transportului de persoane. Asadar, prin motivarea si perfectionarea continuua a angajatilor s-au pus bazele unei firme ce activeaza la standarde europene.

Pentru Firma de excursii elevi siguranta este o prioritate numarul unu. Sunt furnizate autocare si microbuze iar toate vehiculele sunt intretinute printr-un sistem dedicat de asigurare a calitatii. In calitate de operator de autobuz acreditat, Firma de excursii elevi respecta toate reglementarile guvernamentale. Toti soferii profesionisti primesc formare suplimentara a conducatorilor auto, asigurându-se ca sunt echipati pentru a face fata situatiilor dificile pe drumuri. Calatoriile cu autobuzul scolar sigur se bazeaza, de asemenea, pe implicarea intregii comunitati.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.