Pantofii potriviti pentru alergare

265

Nu trebuie sa fii un alergator de performanta ca sa poti socoti cati kilometrii alergam intr-o saptamana, luna sau intr-un an. În timpul acestor mii de kilometri de-a lungul anilor, ne incaltam cu multe perechi de pantofi Plein Sport de alergat . Unele mărci devin preferatele noastre; altele pe care le purtăm pentru puțină vreme.

Pantofii potriviti pentru alergare 3

Nu putem pretinde că pantofii de alergat vor fi cei mai potriviți pentru picioarele dvs., insa  sunt pantofi comozi. Și putem spune cu siguranță că, dacă suntem seriosi si facem alergari regulate, trebuie să avem cel puțin două perechi de pantofi, pentru că, pe măsură ce se schimbă și condițiile, acelasi lucru trebuie să facem si cu încălțămintea.

Cei mai bun pantofi de alergare

În fiecare an, purtam o pereche de pantofi de alergat Adidas primiti fie la ziua de naștere, fie ii cumparam singuri din magazine. Tindem să ii purtam mai mult decât orice alt pantof de alergare până când apare noua pereche. În timp ce un pic mai greu decât multe alte opțiuni pentru pantofii de rulare, nu suntem niciodată deranjati de greutatea acestor pantofi, datorită amortizării superioare și susținerii tălpilor. Traseul obisnuit de alergare poate fi in cea mai mare parte beton, asa ca faptul ca amortizarea gelului sub calcai si degete absoarbe impactul, in timp ce o tinuta intermediara, adauga ceva confort. Suprafața se înfășoară în siguranță în jurul piciorului fără puncte fierbinți și piciorul nu se simte niciodată cald sau transpirat, chiar și în zilele cu temperaturi ridicate și umede.

Cei mai bune pantofi de alergat pentru vreme umedă

Din punct de vedere tehnic, aceste pantofi au fost conceputi pentru a alerga pe traseu.  Talpa lor din cauciuc Continental,  are un spațiu larg de așezare adâncă, care se apucă de asfaltul umed, iarba și zonele cu noroi, mult mai bine decât o tălpită de încălțăminte inferioară, astfel încât să ne menținem în poziție verticală, chiar și atunci când pământul este șlefuit. Talpa este prea rigidă, iar modelul benzii de rulare este prea agresiv pentru străzile de zi cu zi, dar ele sunt ideale pentru condiții meteo nefavorabile (și trasee).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.