Bec led sau bec vintage in iluminarea rezidentiala

386
Publicitate

Iluminarea rezidentiala cu bec led este solutia perfecta pe termen lung si va aduce economie substantiala in bugetul familiei. Daca din intamplare inca mai aveti vreo indoiala aspura potentialului unui bec led aducem aici cele mai apreciate beneficii de care puteti dispune imediat dupa instalarea de bec led.

Bec led sau bec vintage in iluminarea rezidentiala 1Inainte de orice aflati ca din punct de vedere al compatibilitatii cu montarea in corpurile de iluminat detinute un bec led se va potrivi perfect. Fie ca folositi corpuri de iluminat cu dulie de tip E27 sau aplice ori veioze cu dulie in varianta E14, veti gasi cate un bec led potrivit cu fiecare dintre ele. Insasi dimensiunea totala a unui bec led a fost adaptata de catre producatori pentru a fi cat mai apropiata cu vechile becuri.

Publicitate

Urmatorul pas pentru a gasi cel mai potrivit bec led cu fiecare loc in care il veti monta este sa cunoasteti raportul dintre consumul pe care il pretinde si luminozitatea pe care o produce. Cu cat consumul este mai redus, cu atat luminozitatea va fi mai scazuta si in mod evident un consum mai mare va avea ca efect mai multa luminozitate oferita de un bec led.

Esential este sa stiti ca pentru luminozitate foarte buna un bec led nu va consuma tot atat cat un bec cu filament incandescent. Sa presupunem ca doriti sa beneficiati de acelasi aport al luminii artificiale pe care o producea un bec de 100W clasic. Acum va trebui sa alegeti un bec led cu un consum de cel mult 15W si veti primi cel putin aceeasi cantitate de lumina artificiala. Economia este evidenta, iar de aici inainte nu ramane decat sa verificati care sunt variantele de bec led care se adapteaza cel mai aproape de necesitatile casnice pe care le aveti.

Tot in aceeasi idee de iluminare artificiala rezidentiala se incadreaza si iluminarea decorativa cu un bec vintage. Este vorba despre o sursa de lumina cu un efect special in spectrul luminos pentru ca propaga un gen de lumina alb cald accentuat, foarte asemanator cu cel stiut al primelor becuri Edison. Din acest motiv denumirea de bec vintage a intrat deja in perceptia celor care doresc recrearea unui stil retro in propria locuinta, un stil estetic relaxant care poate deveni un motiv perfect pentru relaxare dupa o zi de munca incarcata.

Bec led sau bec vintage in iluminarea rezidentiala 2

Pentru ca discutam despre produse din domeniul electric si in special despre bec led si bec vintage, pe ambele este bine sa le utilizati prin intermediul unui aparataj electric de calitate. Daca sesizati ca ar putea fi probleme in acest sens nu lasati timpul sa treaca si folositi cat mai curand prize si intrerupatoare Panasonic.

Bec led sau bec vintage in iluminarea rezidentiala 3Sunt produse moderne atat din punct de vedere al designului, cat mai ales din punct de vedere al materialelor din care sunt fabricate. Durata lor de viata impreuna cu utilizarea de bec led va lasa la indemana confort si siguranta pentru intreaga casa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.