Alegeti un sistem detectie incendiu de la Helinick pentru a identifica in timp real riscurile asociate cu izbucnirea unui incendiu

570
Publicitate

A apus de mult timp vremea extictoarelor. Desi reprezinta o solutie buna pentru stingerea incendiilor, nu ar fi mai indicat sa le preveniti si sa luati masuri inainte sa se intample o tragedie?

Tocmai acesta este si argumentul principal pentru care iti recomandam sa instalezi sistem detectie incendiu si beneficiezi de rezultate optime pentru a putea preveni in mod inteligent si in timp real un incendiu, chiar de la primele semne.

Publicitate

Un astfel de sistem detectie incendiu este un echipament performant care nu ar trebui sa lipseasca din nici o cladire indiferent daca vorbim despre o institutie publica sau un spatiu rezidential.

Principalele motive pentru care un sistem detectie incendiu trebuie instalat chiar acum

Cu ajutorul acestor sisteme veti reusi sa preveniti inca de dinainte sa se produca incendiile care pot sa aduca pagube materiale semnificative, dar si pierderea vietilor oamenilor.

Avantajele pe care le prezinta un sistem detectie incendiu nu sunt putine, insa, le vom expune pe cele mai importante dintre ele:

  • Minimizarea pagubelor inca de dinainte sa se produca;
  • Veti putea sa luati masurile necesare la timp;
  • Reduceti riscurile;
  • Veti proteja tot ceea ce inseamna bunuri, persoane si proprietati.

Tehnologia pe care se bazeaza un sistem detectie incendiu este una avansata si permite sa se protejeze o arie destul de considerabila fara sa fie necesar sa instalati echipamente foarte multe. Sistemul este conceput astfel incat sa nu deranjeze sau sa intervina in activitatea dumneavoastra.

De asemenea, are capacitatea de a face distinctia intre o alarma falsa si una reala si poate fi programat pe niveluri de prag de alarma.

Sunt programate astfel incat sa va ofere un timp de reactie suplimentar cuprins intre cateva secunde si cateva minute, in functie de cum l-ati programat in momentul instalarii.

Poate ca acum, citind aceasta informatie nu vi se pare mult insa, in momentul producerii unui incendiu acest timp de reactie suplimentar se traduce in vieti omenesti salvate si daune mult mai mici.

Apelati la specialistii de la Helinick pentru cele mai performante solutii de securitate

Specialistii companiei Helinick au pregatit pentru dumneavoastra o gama de echipamente performante care sa va ajute sa optimizati spatiile in care va desfasurati activitatea dar sa si puteti sa creati locuri mult mai sigure pentru persoanele care sunt in jurul dumneavoastra.

In plus, pentru a veni in intampinarea necesitatilor dumneavoastra, specialistii de la Helinick proiecteaza, analizeaza si instaleaza sistemele astfel incat sa puteti beneficia de maximul de eficienta al echipamentelor achizitionate.

Cunostintele specialistilor se traduc in solutii electronice performante astfel incat sa puteti asigura o securitate sporita pentru toate spatiile vizate si sa va puteti bucura de fiecare zi fara sa va faceti griji in legatura cu riscurile la care ati putea expune persoanele si bunurile din jurul dumneavoastra.

Mai multe informatii despre cum puteti beneficia de un sistem detectie incendiu dar si despre solutiile suplimentare pe care le puteti implementa pentru sporirea securitatii, puteti sa le aflati accesand website-ul www.helinick.ro sau sa sunati la numarul de telefon

0745 394 665

Specialistii nostri vor crea o solutie personalizata pentru dvs pe baza datelor concrete de la fata locului iar dvs va veti bucura de aceste solutii performante pe termen lung.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.