Parfumurile aftermarket sau cum să cheltuiești mai puțin pentru esențele preferate

4350
Publicitate

De câte ori nu ai amânat achiziționarea unui parfum, pur și simplu pentru că nu era momentul să cheltui respectiva sumă de bani? Din păcate, multe parfumuri sunt considerate obiecte de lux și, implicit, vin cu etichete de preț ce sunt câteodată greu de atins. Soluția vine sub formă de parfumuri aftermarket, o opțiune mai prietenoasă cu bugetul tău, dar care îți poate oferi același tip de satisfacție. Ești pregătit(ă) să cheltuiești mai puțin pentru a obține esențele preferate? Dacă răspunsul tău este da, atunci e timpul să afli mai multe despre parfumurile aftermarket.

Publicitate

Parfumuri aftermarket vs. parfumuri contrafacute

Atunci când dorești să îți cumperi un parfum și te uiți după oferte, întâlnești multe produse ce par prea ieftine ca să fie adevărat. Realitatea este că, din păcate, există mulți furnizori care încearcă să îți ia banii și să îți ofere la schimb produse de calitate îndoilenică. Oferă produse contrafăcute, ce par a fi originale vândute la așa-zise “oferte” imbatabile. De aceea tu, în calitate de client, trebuie întotdeauna să știi ce cumperi. Produsele contrafăcute sunt una, iar parfumurile aftermarket sunt alta. Parfumurile contrafăcute nu respectă normele în vigoare, iar calitatea lor este sub medie. De aceea aceste parfumuri nu vor avea rezistență pe parcursul zilei, și poate nici nu vor avea mireasma dorită sau așteptată. În schimb, când vine vorba de parfumuri aftermarket, esența folosită este identică cu cea utilizată de varianta originală.

Parfumuri Aftermarket
Parfumuri Aftermarket Pentru Ea – Cumpara acum ParfumLand.ro

Parfumuri aftermarket vs. Parfumuri originale – Acelasi miros si persistenta la un pret accesibil

Și atunci de unde vine diferența colosală de preț? Este o întrebare pe care cu sigurață o ai în minte atunci când vezi prețul unui parfum aftermarket, în comparație cu parfumul original. Diferența de preț se află în faptul că, deși esența este aceeași, concentrația este mai mică în cazul parfumurilor aftermarket. Așadar, deoarece nu se folosește la fel de multă esență, prețul acestor parfumuri este mai mic și, deci, mult mai accesibil. Avantajul este că au același miros cu originalul, deci nu îți vei da seama că este vorba de altceva. Este bine să știi că ai o alternativă atunci când achiziționarea unui produs îți dă bugetul peste cap. De ce să faci sacrificii atunci când poți să te bucuri de parfumul preferat fără să renunți la alte lucruri de care ai dori să te bucuri?

Cum să faci un parfum aftermarket să persiste mai mult?

Atunci când folosești parfumuri aftermarket, nu te da doar pe piele. Parfumează și hainele pe care le porți. Persistența parfumului este mult mai mare pe haine, iar acest lucru te va ajuta să miroși superb indiferent de oră. De asemenea, trebuie să știi că pH-ul pielii tale influențează persistența parfumului, de accea este bine să folosești câteva pufuri de parfum și pe haine, pentru a te asigura că te vei bucura de aroma acestuia mult mai mult timp. Identice cu versiunile originale, parfumurile aftermarket se vor comporta la fel cu acestea. Asta înseamnă că se vor dezvolta în același fel după pulverizare pe piele și pe haine, dezvăluind aceleași note de vârf, de mijloc, și de bază, astfel încât tu să te bucuri de aceeași experiență. Iar când te gândești ce puțin ai cheltuit, ți se pare aproape imposibil să ai parte de un astfel de produs.

Economisește bani pentru lucrurile care contează cu adevărat pentru tine și alege parfumuri aftermarket ce au prețuri mult mai accesibile decât restul. Mai mult ca sigur că ai pentru ce face economii, deoarece fiecare din noi are vise ce ar dori să le vadă împlinite. Iar în drumul tău către visul împlinit, poți alege să folosești parfumuri aftermarket, ce îți oferă aceeași esență și același miros, dar fără a-ți pune bugetul sub presiune. Poți întradevăr să fii prezentabil(ă) fără a cheltui mulți bani, atunci când știi unde să cauți cele mai bune și accesibile produse.

2 COMENTARII

 1. Buna ziua!
  “Parfumuri aftermarket vs. parfumuri contrafacute”
  Toate bune si frumoase! Excelenta ideea abordarii acestei probleme. Numai ca treaba e abandonata la jumatate. OK, o sa recurg si eu la parfumuri after market, nepermitandu-mi-le pe cele originale, din motive financiare. Numai ca nu stiu cum sa deosebesc parfumurile after market de cele contrafacute. Si nici articolul dumneavoastra nu ma lamureste (desi ar fi trebuit, data fiind tematica tratata).
  Aveti vreo idee? Sau habar n-aveti, si dumneavoastra ca si mine?

  Cu stima,

  Tiberiu Ungureanu, asteptand lamutirile.

 2. Parfumuri contrafacute sunt cele care copiaza tot de la parfumul original, iar cele aftermarket se inspira din ele, au marca proprie, alta sticla,alt ambalaj, etc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.