Plafoniere led de la led-concept.ro – Vezi gama noastra de produse

120
Publicitate

Ce trebuie sa stii despre plafoniere cu led? – Informatii de baza

Tehnologia evolueaza constant, asa ca este clar ca viitoarele proiectoare LED de generatia urmatoare vor aduce si mai multe avantaje. Din acest motiv, sistemele de iluminat mai vechi au inceput sa fie inlocuite cu proiectoare LED de noua generatie care ofera cateva avantaje importante.
proiectoare led
De cele mai multe ori, atunci cand cineva se gandeste la iluminatul exterior al unei locuinte, acea persoana se ingrijoreaza de costul ridicat al acestei masuri de securitate. Aparent, cu noua tehnologie LED, sistemele de iluminat cu proiectoare LED, fara a va face griji cu privire la costurile cu energia electrica, pot fi reduse cu pana la 50%. Aceasta inseamna ca utilizarea unui proiector LED nu numai ca va va oferi mai multa lumina, ci va va ajuta si sa economisiti pana la 50% la factura de energie electrica.

Publicitate

Cum sunt folosite aceste sisteme astazi?

In prezent, plafoniere cu LED-uri sunt folosite in aproape toate domeniile, de la iluminatul public pana la iluminatul interior al cladirilor. Aceste proiectoare cu LED sunt o optiune de iluminare versatila si durabila, cu multe avantaje. Unul dintre cele mai importante avantaje ale acestor proiectoare LED este durabilitatea lor. LED-urile au o durata de viata de pana la 50.000 de ore, comparativ cu 1.000 de ore pentru becurile incandescente. Aceasta inseamna ca proiectoarele LED nu trebuie inlocuite la fel de des, ceea ce poate economisi multi bani pe termen lung. Proiectoarele cu LED-uri sunt, de asemenea, mai eficiente din punct de vedere energetic decat becurile incandescente sau fluorescente. Acestea folosesc mai putina energie si emit mai putina caldura, ceea ce poate economisi si mai mult bani la factura de energie electrica.

Proiectoarele LED sunt prietenoase cu mediul

Avand in vedere ca aceste plafoniere cu LED-uri consuma mult mai putina energie decat orice alta forma de iluminat, risipesc mai putin din resursele planetei si, prin urmare, sunt mai ecologice. In plus, daca astfel de surse de iluminat sunt alimentate cu surse de energie regenerabila, ele consuma doar resurse materiale in productia lor. Din punct de vedere al materialelor, la realizarea proiectoarelor cu aceasta tehnologie sunt folosite o multime de materiale, dar acestea sunt intotdeauna compensate in termeni de longevitate in comparatie cu orice alta forma de iluminare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.