Magazinele cu instalatii sanitare si termice, un real succes

155

Din sirul lucrurilor ce se pot cumpara in era moderna online putem aminti centralele termice, instalatiile sanitare. Acestea sunt parte din portofoliul magazinelor de profil care au trecut si in varianta online, ca o extensie a magazinului fizic. Si bine au facut, pentru ca se pare ca publicul avea nevoie si de aceasta nisa mai usor de accesat.

Succesul unor afaceri de acest gen consta in avantajele si solutiile pe care le aduce pentru utilizatori. Spre exemplu, achizitia este mai rapida, nu mai depinde de un program anume. In plus, in mediul online informatia circula mai repede si este mai accesibila. Daca unii erau sceptici cu privire la aceasta metoda de cumparare – privind mai ales faptul ca nu mai pot interactiona cu personalul si nu pot cere sfaturi – se pare ca nu mai exista o astfel de grija. Consilierea oferita este posibila si mai mult decat atat, face diferenta intre cei retaileri pentru ca are sanse sa castige publicul.

Exemplul Shop Einstal

Unul din magazinele de referinta pe aceasta nisa este Shop Einstal. Reputatia vine in timp si este castigata daca cei care apeleaza la o astfel de sursa se declara multumiti. Asadar, intelegem ca este un magazin deja cu ani de experienta.

Un avantaj pe care il ofera publicului se refera la diversitatea de sisteme si instalatii. Pentru ca atunci cand este luat in considerare un proiect amplu precum instalarea unei noi centrale termice spre exemplu sunt si alte echipamente si accesorii conexe ce intra in discutie. Centrala termica este doar o parte din poveste, pentru ca se vor dori posibil radiatoare, tevi, sisteme de prindere. Asadar, pentru mare parte din necesarul instalatiilor termice si sanitare, acelasi loc ofera o solutie celor interesati.

Gandim practic, cautam tot mai mult metode care sa ne optimizeze modul in care ducem la bun sfarsit un lucru, un plan. Asadar, apreciem desigur modul in care orice magazin aduce o altfel de solutie nevoilor noastre. Acesta este principiul cumparatorului, astfel incat online-ul, cu toate avatajele sale a fost desigur una din aceste solutii.

Shop Einstal este de asemenea unul dintre magazinele in care sistemele de pompare apa sunt de o varietate surprinzatoare. Hidrofoare, pompe de orice fel, inclusiv pentru ape murdare sau cele cu tocator, fac parte din portofoliul Shop Einstal. La acestea se adauga kiturile complete pentru pompe submersibile, pompe pentru ridicarea presiunii, variatoare de turatie, presostate, flotoare si alte accesorii conexe.

Achizitiile online scutesc de un efort in plus

Printr-un simplu exercitiu de imaginatie ne putem da seama cat de facil si avantajos este sa cumparam online orice tip de instalatie termica, sanitara sau electrica. Radiatoarele necesare pot fi comandate din cateva click-uri. Achizitia online este insotita de garantie, asa cum o primeste clientul si in magazinul fizic. Comanda ajunge direct la domiciliu, deci scuteste de alte eforturi si deplasari.

Asadar, inainte de a fi sceptici cum ca unele lucruri nu sunt la fel de bine de cumparat online, priviti exemplul magazinului Shop Einstal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.