Reprezinti o companie si ai nevoie de idei de cadouri pentru angajati? Iata solutia!

552
Publicitate
idei de cadouri
idei de cadouri de la CardCadou.ro

Orice companie care “priveste” spre viitor, fie ea mai mica sau mai mare, are succes in mare parte datorita angajatilor. Din acest motiv, multe companii aleg sa creeze conditii de lucru cat mai bune, cu scopul de a creste eficienta in activitate, si aplica diferite programe si beneficii, cu scopul de a multumi angajatii.

In acest mod, se creeaza retentia fortei de munca si fidelizarea angajatilor, care, multumiti fiind, aleg sa nu schimbe job-ul si, totodata, sa isi dea interesul mai mult in activitatea pe care o desfasoara. Evident, consecinta unui astfel de tratament pozitiv, acordat angajatilor din partea angajatorilor, este reprezentata de cresterea cifrei de afaceri.

Publicitate

In cele mai multe cazuri, managementul unei companii cauta in permanenta programe sau sisteme de bonificatie, pentru ca este dificil sa impaci pe toata lumea. Cu toate acestea, chiar daca diversitatea fortei de munca este mare, exista o solutie pentru ca fiecare angajator sa gaseasca idei de cadouri: este vorba despre un Card Cadou Multibrand.

Atunci cand ai nevoie de idei de cadouri pentru un numar mare de angajati, evident ca este dificil sa oferi daruri personalizate sau un singur tip de cadouri, care sa fie pe placul tuturor. Vizitand site-ul CardCadou.ro, orice companie poate achizitiona un Card Cadou Multibrand si poate gasi idei de cadouri de la partenerii site-ului.

Un card cadou iti permite sa oferi angajatilor acele idei de cadouri care, in mod normal, sunt greu de gasit si dupa care, cel mai probabil, niciun angajat nu are timp sa alerge prin oras.

Achizitionand un astfel de card, compania ta poate gasi idei de cadouri dintr-o multime de domenii, de la articole vestimentare pana la gadgeturi, de la pixuri pana la imprimante multifunctionale sau chiar servicii de webdesign, daca ai nevoie sa gasesti idei de cadouri pentru conducerea companiei, iar acesta doreste sa paseasca in mediul online.

Pentru a pune in aplicare toate aceste idei de cadouri, poti folosi cardul pentru achizitionarea darurilor atat in magazinele fizice, cat si online. Totodata, cand esti in pana de idei de cadouri, cardul poate fi livrat direct acasa angajatilor, pentru a-si achizitiona proprile daruri. Acesta nu are valoare nominala, iar posesia lui poate fi transferata rapid. Astfel, angajatii pot beneficia de cele mai trasnite idei de cadouri, fara ca tu sa ai mari batai de cap!

Mai mult decat atat, daca ai numeroase idei de cadouri, care in mod normal ar fi costisitoare, trebuie sa stii ca suma utilizata pentru achizitia darurilor este deductibila si integral scutita de taxe si impozite!

De asemenea, daca firma ta are nevoie sa achizitioneze produse pentru protocol sau daruri pentru partenerii de afaceri, poti vizita site-ul CardCadou.ro pentru a gasi acele idei de cadouri potrivite si, intr-un timp scurt, vei gasi numeroase variante potrivite.

Totodata, atunci cand organizezi concursuri pentru care de fiecare data trebuie sa gasesti idei de cadouri, poti de asemenea folosi un card cadou. Indiferent ca oferi cardul in sine sau il folosesti pentru achizitionarea darurilor de la partenerii CardCadou, trebuie doar sa reincarci cardul cu suma pe care ti-ai planificat-o.

Daca ai nevoie de idei de cadouri pentru diverse categorii de angajati (de la cei fara functii de conducere pana la middle manageri si manageri), poti darui cardul cu diferite sume de bani incarcate. Nu uita, totusi, sa il oferi intr-un plic sau sa folosesti o panglica si o funda – acelasi ambalaj pentru toti!

Daca ai chiar mai multe idei de cadouri decat cele enumerate pana acum si vrei ca scopul acestora sa fie motivarea angajatilor sau recompensarea partenerilor de afaceri, viziteaza acum site-ul CardCadou.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.