Accesorii trendy pentru copii: ghiozdane și rucsacuri care îi vor încânta

182
Publicitate

În căutarea unor accesorii de școală sau pentru excursiile lor, copiii își doresc ceva special, care să îi reprezinte și să îi facă să iasă în evidență.

Ghiozdane și rucsacurile potrivite pot fi nu doar funcționale, ci și un mod de expresie al personalității și intereselor copiilor. Mai jos vom prezenta câteva opțiuni de ghiozdane trendy, perfecte pentru cei mici.

Publicitate

Pentru a asigura un ghiozdan sau rucsac potrivit copiilor, este esențial să ținem cont de anumite aspecte. Unul dintre acestea este faptul că ghiozdanul nu ar trebui să fie mult mai lat decât umerii copilului. Astfel, se va asigura o distribuție uniformă a greutății pe umeri și se va preveni orice disconfort sau presiune excesivă. De asemenea, ghiozdanul trebuie să fie strâns pe corp, astfel încât să nu se balanseze sau să afecteze echilibrul copilului.

Un alt aspect important este legat de dimensiunea ghiozdanului în raport cu înălțimea copilului. Marginea superioară a ghiozdanului ar trebui să ajungă la nivelul umerilor, iar partea de jos a ghiozdanului ar trebui să atingă nivelul soldului. Acest lucru asigură o poziție corectă a ghiozdanului pe spatele copilului, distribuind greutatea în mod echilibrat.

Unul dintre ghiozdanele care îmbină funcționalitatea cu confortul este ghiozdanul ergonomic ROCS, multifuncțional, cu lumină LED și benzi reflectorizante, rezistent la stropi de apă, model G60230. Acesta dispune de o captuseală ergonomică care oferă spatele perfect suportul de care are nevoie. Grosimea și rezistența ghiozdanului sunt echilibrate pentru un confort ideal.

Captuseala din spate este realizată din materiale cu aerisire de foarte bună calitate, asigurând o ventilație optimă. Sistemul ergonomic special al acestui ghiozdan permite ajustarea completă a spateleui în funcție de dimensiunea individuală, transformând ghiozdanul ROCS în partenerul perfect la școală sau în călătorii.

Ghiozdanul dispune de o curea de sold care transferă o parte din greutatea ghiozdanului de pe umeri spre zona pelvisului, ajutând astfel spatele copilului. În interiorul ghiozdanului, veți găsi un compartiment cu buzunar pentru tabletă, un buzunar căptușit cu burete și bandă Velcro pentru laptop, precum și un compartiment pentru fișiere A4, cărți și caiete. Există, de asemenea, un compartiment cu sloturi pentru pix și un buzunar cu fermoar, plus un sistem de prindere a cheilor. Pe partea exterioară, ghiozdanul este prevăzut cu benzi reflectorizante, iar în partea de sus se află un semnalizator LED cu 3 poziții de luminare. Ghiozdanul ROCS dispune și de două buzunare laterale și de barete de umăr și parte din spate căptușite cu burete și material respirabil. Este important să ajustați periodic curelele de umăr pentru a asigura o potrivire perfectă a ghiozdanului.

Ghiozdanul ergonomic ROCS are dimensiunile de 45 x 30 x 19 cm și o greutate de 0,8 kg.

Pentru fanii jocului Minecraft, există opțiuni de ghiozdane care îi vor încânta cu siguranță. Unul dintre acestea este ghiozdanul Minecraft Alex & Steven, model ASTRA 502022131 AB330BK. Acest ghiozdan cu trei compartimente a fost creat special pentru cei mici pasionați de acest joc captivant. Logo-ul Minecraft și motivul grafic al pixelilor celor mai populari eroi vor distinge fiecare copil pe coridoarele școlii.

Ghiozdan Minecraft Alex & Steven dispune de trei compartimente funcționale, echipate cu un buzunar practic și un organizer pentru obiecte mici. Cu ajutorul tehnologiei Ergo Back, presiunea asupra umerilor și coloanei vertebrale este minimizată, oferind copiilor o senzație de confort.

Caracteristicile acestui ghiozdan includ 3 camere, 2 buzunare exterioare de tip plasă și un buzunar cu fermoar în compartimentul principal. De asemenea, dispune de un organizer în compartimentul frontal și de trăgătoare de fermoar din cauciuc cu logo-ul Minecraft. Ghiozdanul are o captuseală imprimată colorată în verde și spate profilat, ergonomic și suplimentar rigidizat pentru a oferi suport optim.

Bretelele ghiozdanului sunt moi și reglabile în lungime, iar mânerul este întărit pentru o prindere confortabilă. Ghiozdanul dispune de contur reflectorizant și elemente reflectorizante pe bretele, asigurând vizibilitate și siguranță în condiții de lumină redusă. Pe partea inferioară a ghiozdanului sunt prevăzute picioare de cauciuc pentru a proteja împotriva abraziunii.

Dimensiunile ghiozdanului Minecraft Alex & Steven sunt de 39 x 28 x 15 cm.

Un alt ghiozdan potrivit pentru fanii Minecraft este rucsacul Minecraft pentru copii, model ASTRA 502020201 AS201. Acest rucsac cu o singură cameră prezintă un design grafic cu cei mai populari eroi ai jocului, precum Creeper, Steve și Zoombie. Logo-ul caracteristic Minecraft și avatarele acestor personaje îl fac ușor de recunoscut.

Rucsacul are un compartiment spațios care poate găzdui caiete, manuale și un laptop. În plus, dispune de un buzunar funcțional cu fermoar în partea frontală, perfect pentru ascunderea cheilor și a portofelului. Pe lateralele rucsacului Minecraft se află buzunare din plasă, ideale pentru păstrarea unei sticle de apă sau a unui snack.

Dimensiunile rucsacului Minecraft pentru copii sunt de 40 x 30 x 14 cm.

Indiferent de preferințele și interesele copiilor, există ghiozdane și rucsacuri trendy care să îi încânte și să îi inspire în fiecare zi. Aceste accesorii nu doar că le asigură un spațiu de depozitare pentru cărți și articole școlare, dar reprezintă și o modalitate de exprimare a personalității lor și de a se remarca în mulțime.

Investiți într-un ghiozdan sau rucsac de calitate și durabil, care să le ofere copiilor voștri nu doar utilitatea necesară, ci și un strop de distracție și stil în fiecare zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.