Cum să beneficiezi de subvenții și finanțări pentru instalarea panourilor fotovoltaice de la Helius

108
Publicitate

Costurile mari de investiții și capitalul propriu insuficient pot reprezenta o provocare atunci când îți dorești panouri fotovoltaice. Dar aceste obstacole financiare sunt acum un lucru de domeniul trecutului, deoarece poți solicita la Helius panouri fotovoltaice, beneficiind de subvenții și finanțări prin programul Casa Verde. 

Publicitate

Obține soluția ta de finanțare personalizată pentru realizarea proiectului tău cu Helius panouri fotovoltaice. Investește într-un viitor energetic fără griji și durabil cu noile condiții ale programului Casa Verde, inclusiv un plan de finanțare flexibil și beneficiezi direct de propria energie solară.

Un sistem solar este o investiție mare. Cu toate acestea, există un program de subvenții Casa Verde, care promite subvenții de la stat pentru un Helius panouri fotovoltaice. Guvernul pune la dispoziția celor interesați un buget de 20.000 lei, care te poate ajuta să devii independent energetic. 

Mai mult decât atât, procesul de aprobare a dosarelor a fost simplificat. Astfel, nu mai este necesar să faci un dosar stufos pentru aprobare. Trebuie menționat că Helius oferă consultanță pentru înregistrare în programul Casa Verde. Avantajul este că procesul de obținere a subvenției și finanțării a fost foarte mult simplificat față de anii trecuți.

Helius panouri fotovoltaice – Pași de înscriere în programul Casa Verde

Pentru înscrierea în programul Casa Verde ai de parcurs câțiva pași importanți. Primul pas este să te înscrii pe platforma Administrației Fondului pentru Mediu (AFM). Calendarul pentru înscriere a fost împărțit pentru fiecare regiune din țară și dacă ești eligibil, te poți informa pentru a afla și a pregăti documentația de care ai nevoie. 

Validarea Instalatorilor este un alt pas pentru instalatorii care doresc să se înscrie pe platformă pentru a lua parte la programul Casa Verde. Ulterior va fi publicată o listă cu cei validați. Persoanele eligibile pentru programul Casa Verde Fotovoltaice își pot alege instalatorul validat de AFM, din această listă. 

Helius și-a demonstrat profesionalismul, calitatea și serviciile de calitate pentru a fi unul dintre instalatorii validați. Instalatorul ales de tine, va studia dosarul cu documentele încărcate de către tine. Pentru implementarea proiectului, echipa Helius pe care de altfel ai ales-o, se ocupă de montarea sistemului de Helius panouri fotovoltaice și depune dosarul de prosumator. 

AFM a stabilit anumite criterii pentru persoanele fizice pe care trebuie să le îndeplinești. Mai mult decât atât, nu trebuie să înregistrezi datorii la bugetul de stat sau cel local. Pentru a afla ce documente îți sunt necesare pentru a beneficia de finanțare, poți intra pe platforma AFM, care este destul de intuitivă. După ce ai primit finanțarea, Helius de ocupă de implementarea proiectului pentru instalare panouri fotovoltaice preț.

Kit panouri fotovoltaice 5 KW preț avantajos

Datorită creșterii constante a prețurilor la energie electrică și a costurilor în scădere pentru modulele fotovoltaice, propriul tău sistem fotovoltaic este mai profitabil decât oricând. Pe lângă posibilitatea de a economisi costurile cu energia electrică și de a ajuta la protejarea mediului, există și alte beneficii pentru care proprietarii de case trebuie să ia în considerare producerea propriei energie solare. 

De la Helius poți alege un kit panouri fotovoltaice 5 kw preț accesibil, prin programul de finanțare Casa Verde. Beneficiile sunt evidente:

Cum să beneficiezi de subvenții și finanțări pentru instalarea panourilor fotovoltaice de la Helius 1
Maximizează Eficiența Energetică cu Panouri Fotovoltaice de Înaltă Performanță

Reduci costurile cu energia electrică

Electricitatea dintr-un sistem fotovoltaic de pe acoperiș poate fi deja generată cu câțiva cenți pe kilowatt oră (kWh). Acest lucru este semnificativ mai ieftin decât utilizarea de energie electrică de la rețea.

Dacă instalezi un sistem de panouri fotovoltaice Helius, costurile anuale ale energiei electrice vor scădea semnificativ. Dacă sistemul este combinat cu un sistem de stocare a energiei electrice, economiile cresc în continuare. 

Cu o unitate de stocare a energiei, îți poți folosi propria energie solară chiar și atunci când soarele nu strălucește, reducând și mai mult cantitatea de energie extrasă de la rețea.

Asiguri rentabilitatea pe termen lung

Panourile fotovoltaice sunt unele dintre cele mai sigure forme de investiție pe termen lung cu programul de finanțare Casa Verde. Motivul pentru aceasta este venitul regulat și sigur din investiția ta. 

Pe deoparte, tariful alimentar garantat pe 20 de ani asigură venituri fixe operatorilor de sistem. Datorită tendinței de creștere a prețurilor la energie electrică, nu doar câștigi bani din tariful de alimentare, ci mai ales din autoconsumul maxim.

Diferența în creștere dintre prețul energiei electrice și costurile de producție a panourilor fotovoltaice crește economiile anuale ale costurilor de energie electrică și îmbunătățește rentabilitatea generală a sistemului. 

Cu un produs mediu de 10 ani și o garanție de performanță de 25 de ani de la producătorul modulelor, ești protejat împotriva pierderilor de câștig. Asigurarea panourilor fotovoltaice împotriva daunelor neprevăzute la sistemul tău, acoperă riscurile reziduale după cum este necesar.

Protejezi mediul

Pentru mulți operatori de sistem, a fi activ și a proteja mediul este un alt motiv pentru care trebuie să optezi pentru panouri fotovoltaice Helius. Sistemele fotovoltaice atrag energie de la soare și o transformă direct în energie electrică. Spre deosebire de centralele electrice convenționale, acestea nu emit CO2 care afectează clima și, prin urmare, sunt 100% neutre din punct de vedere climatic.

Crești valoarea proprietății tale

Dacă locuința ta este dotată cu sistem de panouri fotovoltaice, ai avantajul ca cumpărătorii să fie dispuși să plătească mai mult pentru proprietate. Asta arată un studiu din 2014 al Laboratorului Lawrence Berkeley al Departamentului de Energie al SUA. Ei au aflat că un sistem de 3,5 kWp crește prețul de achiziție cu echivalentul a 15.000 de euro. 

Aceasta înseamnă o creștere a valorii cu mai mult decât prețul sistemului. Potrivit studiilor, creșteri de valoare de aproximativ 5% sunt posibile și în România, în funcție de sistem și de valoarea tarifului de alimentare.

Montaj panouri fotovoltaice cu Helius

Instalarea și punerea în funcțiune a sistemului tău fotovoltaic sunt realizate de instalatori validați de AFM care au luat parte la programul de finanțare Casa Verde. 

De ce să te bazezi pe montaj panouri fotovoltaice Helius? Este o firmă master selectată de AFM, certificată. Optând pentru montaj panouri fotovoltaice cu Helius, promovezi mereu o afacere mereu în pas cu noile tehnologii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.