Helinick.ro – sisteme de interfonie de calitate pentru o securitate sporita

314

Este necesar ca atunci va aflati in casa dumneavoastra sau intr-o cladire in care va desfasurati activitatea sa va simtiti mereu in siguranta. Pentru a va satisface aceasta necesitate de siguranta si securitate, compania romaneasca Helinick pune la dispozitia clientilor sai sisteme de interfonie de cea mai buna calitate.

Compania Helinick este o companie romaneasca ce are ca domeniu prim de activitate oferirea de solutii si servicii care au ca subiect siguranta si securitatea electronica a clientilor. Personalul calificat si profesionist pe care il detine compania Helinick, impreuna cu experienta ce trece de 25 de ani sunt o dovada de necombatut asupra calitatii superioare pe care le au serviciile oferite de aceasta.

Solutiile si serviciile pe care le ofera compania Helinick – calitate la superlativ

Pentru a reusi sa satisfaca orice nevoie, compania romaneasca Helinick pune la dispozitia clientilor sai diverse solutii si servicii menite a indeplini necesitati in legatura cu securitatea si siguranta electronica a tuturor clientilor.

Printre serviciile si solutiile distribuite de compania Helinick se regasesc:

 • Servicii care ofera o comunicare sporita si eficienta intre diferiti interlocutori: sisteme de interfonie atractive si eficiente, diferite sisteme de comunicatii medicale de tip “Nurse Call” si sisteme de conferinta si congres pentru evenimente cu adevarat inedite;

 • Solutii care sa includa diverse sisteme integrate, precum BMS – sisteme de management al cladirilor si diferite sisteme de management al parcarilor;

 • Solutii in ceea ce priveste garantarea sigurantei electronice: sisteme de sonorizare, adresare publica si evacuare in situatii de urgenta, sisteme care ajuta la detectarea si semnalizarea incendiilor si diverse sisteme care duc la stingerea incendiilor;

 • Servicii care ofera o securitate sporita tuturor celor care apeleaza la aceste servicii: sisteme de intrare, sisteme de ticketing si o diversitate de multe alte solutii care ofera garantia securitatii absolute atunci cand va desfasurati activitatile zilnice;

 • Servicii in ceea ce priveste infrastructura.

Sisteme de interfonie – siguranta dumneavoastra trebuie sa fie pe primul loc

Printre serviciile puse la dispozitia clientilor sai de catre compania romaneasca Helinick se numara si sistemele de interfonie. Aceste sisteme de interfonie ofera siguranta tuturor celor care se afla in interiorul unei cladiri prin modalitatea in care comunica interiorul unei cladiri cu exteriorul acesteia.

Compania Helinick distribuie sisteme de interfonie audio si video, ultra-moderne, eficiente si atractice, totul la un pret pe care nicaieri nu-l veti gasi mai mic.

Totodata, aceste sisteme de interfonie practice si eficiente ofera o varietate de avantaje. Printre acestea se numara:

 • Design-ul ultra-modern;

 • Pretul foarte accesibil pentru orice tip de buzunar;

 • Calitatea superioara si eficienta inalta pe care o au aceste sisteme;

 • Garanteaza o siguranta de necombatut asupra cladirii in care este instalata;

 • Facilitate in instalare si utilizare;

 • Consumul mic de energie;

 • Modalitate eficienta de comunicare intre interiorul si exteriorul unei cladiri.

Daca doriti sa va simtiti in siguranta atunci cand va desfasurati activitatile zilnice, apelati la serviciile distribuite de compania Helinick. Nu veti ramane dezamagiti!

Helinick – Date de contact

Pentru mai multe detalii in legatura cu solutiile si serviciile oferite de compania Helinick, va invitam sa accesati cu incredere pagina de internet a companiei www.helinick.ro, sau sa apelati la numarul de telefon 0745 394 665.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.