Ce casca de copiat este mai buna: cu microvibratii sau japoneza?

265
Publicitate

Ce casca de copiat este mai buna: cu microvibratii sau japoneza? 1

Pe piata exista atat casti de copiat japoneze, aceasea avand culoarea pielii, cat si cea cu microvibratii. Ambele tipuri de casti au atat avantaje, cat si dezavantaje, acestea fiind o alegere foarte buna atunci cand ai de dat un examen. In cele ce urmeaza am sa-ti explic cum functioneaza fiecare casca in parte, astfel incat sa iei decizia cea mai buna in ceea ce priveste achizitionarea unei casti potrivite care sa te ajute sa treci mai usor peste un anumit examen.

Publicitate

Ce iti ofera o sistemele formate din casti de copiat cu microvibratii?

Cele mai multe casti de copiat cu microvibratii sunt apreciate pentru dimensiunile lor foarte reduse. Aceata casca functioneaza doar atunci cand ai un colier in jurul gatului. Acest lucru se datoreaza in primul rand principiului de functionare al castii. Trebuie sa te gandesti in acest caz daca aceasta casca este sau nu optiunea potrivita pentru tine. Ai in vedere ca o casca de copiat japoneza este mai mare, aceasta functionand fara fire pe corp. Cu toate acestea insa, daca nu este ascunsa bine in ureche, exista riscul ca sa fii prins ca participi la examen cu o astfel de casca.

Alegand casti de copiat cu microvibratii, dimensiunile ei sunt mult mai mici. Aceasta casca nu se vede deloc in ureche si nu se va auzi nimic in exterior, chiar si in momentul in care volumul este dat la maxim. Un alt lucru pe care o astfel de casca de copiat il face este ca ea nu interfereaza deloc cu celelalte sisteme de copiat din incapere. Acest lucru va insemna ca nu ii vei auzi pe ceilalti din incapere care e posibil sa foloseasca si ei sisteme asemanatoare. Daca te cureti bine in ureche, atunci este imposibil ca aceasta casca sa ramana blocata acolo.

O practica gresita pe care multe persoane o fac este sa-si puna casca de copiat in ureche de acasa, dupa care sa mearga o distanta mare pana la examenul respectiv. Nu trebuie sa faci niciodata acest lucru pentru ca exista riscul ca aceasta casca sa ramana blocata in ureche. Un alt risc care mai poate aparea este ca daca aceasta casca se va misca in ureche, atunci sunetul va fi unul infundat si incet. Recomandat este sa-ti pui casca de copiat in ureche cu putin timp inainte de folosire. Poti de exemplu sa te duci la examen cu 15 minute inainte si sa dai drumul dispozitivului din buton. Dupa care va trebui sa pui o casca intr-o ureche si o alta casca in cealalta ureche.

Casca de copiat japoneza se poate folosi mult mai simplu, ea avand culoarea pielii. Aceasta iti permite sa folosesti sisteme de copiat fara a mai fi nevoie sa ai nici un fir pe corp. Casca japoneza se foloseste foarte simplu, aceasta avand marele avantaj al faptului ca nu se deconecteaza. Tot ce trebuie sa faci in cazul acestei casti este sa-i pui bateria si sa o introduci in ureche. Persoana care te ajuta iti poate sopti in acest fel si astfel vei lua orice examen.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.