Unde putem purta pantaloni scurți pentru bărbați

244
Publicitate

Din garderoba oricărui bărbat sunt anumite articole care nu pot lipsi pentru a fi pregătiți pentru orice situație. Pentru a fi completă este necesar ca în dulapul oricărui bărbat să avem cel puțin un articol din fiecare tip, fie că vorbim despre o cămașă, o pereche de blugi, un tricou sau un sacou. Dar având în vedere că vara ne bate la ușa, nu putem să nu vorbim despre pantalonii scurți pentru bărbați de pe emag comenzi online.

Publicitate

Chiar dacă în urmă cu câțiva ani pantalonii scurți nu erau tocmai prima alegere când venea vorba de o ieșire în oraș sau pur și simplu o plimbare, datorită libertății de mișcare pe care o conferă au devenit din ce în ce mai apreciați și acum îi găsim într-o varietate din ce în mai mare, indiferent că vorbim despre material, culoare, stilului vestimentar pe care îl abordăm etc.

Când și unde nu purtăm pantalonii scurți

În ciuda faptului că sunt un articol vestimentar sezonier, sunt foarte apreciați nu doar pentru lejeritatea pe care o conferă purtătorului, dar și pentru versatilitatea lor, aceștia fiind disponibili într-o varietate mare, putând fi purtați pentru aproape orice ocazie. Când spunem aproape orice ocazie ne referim, desigur, la întâlnirile mai formale, de business etc. Cu toți știm și cred că suntem de acord că pentru astfel de evenimente pantalonii scurți, indiferent de model, material, brand sunt un mare No-No. Asadar, nu e de preferat sa mergem in pantaloni scurti la munca sau la intalniri de afaceri!

Pe lângă faptul că ar fi puțin ciudat ca la o întâlnire de business tu să fii singurul care apare în pantaloni scurți de bărbați, poți face o impresie nu tocmai potrivită, chiar dacă ești pregătit și intențiile tale sunt bune și sincere. Poți lasă impresia ca nu ești pregătit sau nu îți dorești suficient de mult și în cel mai rău caz, ținuta ta poate fi percepută ca o lipsa de respect. E ca și cum până la ora 2 ai întâlnirea și de la ora 3 meciul cu băieții de vineri seara.

Acum că am stabilit când nu trebuie să purtăm pantaloni scurți pentru bărbați trebuie să povestim puțin și despre ocaziile când îi putem purta și cu ce îi putem asorta.

Ocaziile perfecte pentru a purta pantaloni scurți de bărbați

După cum am subliniat și mai sus pantalonii scurți pentru bărbați sunt potriviți sezonului cald și având în vedere diversitatea mare a acestora, cu puțin gust nu ar trebui să fie o problema să îi purtăm și să ieșim sigur pe noi din casă. Însă sunt câteva aspecte de care trebuie să ținem cont atunci când alegem pantalonii scurți.

Pe primul loc se situează scopul pentru care urmează sa îi achiziționăm. Sunt pantaloni scurți bărbătești atât pentru activități sportive, cât și pentru ieșirile în oraș sau cu prietenii. Acum, nu este o problemă dacă mergem îmbrăcați cu pantaloni mai sport până la magazin sau în apropierea blocului dar dacă nu plănuim să facem puțină mișcare în parc, plimbarea ar trebui să se limiteze în aria locului unde locuim.

Pantalonii scurți oferă un look mai casual și dacă plănuim să îi purtăm, așa ar trebui sa fie și restul outfit-ului. Îi putem combina cu o cămașă mai casual sau un tricou însă ar trebui lăsate deoparte cămășile alea bune de duminica sau pentru nunti.

Ținutele cu pantaloni scurți pentru bărbați sunt foarte ușor de personalizat. Nu trebuie să te stresezi foarte mult cu ce sa îi combini. Poți adaugă o șapcă, o pălărie iar ca încălțări poți purta cam orice, indiferent că vorbim despre teniși, espadrile, adidași chiar și sandale, însă aici, atenție, fără șosete!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.