Cele mai utile si curioase aplicatii pe care nu le puteti rata

4

Cele mai utile si curioase aplicatii pe care nu le puteti rataDaca am vorbit recent despre cele mai bune aplicatii din 2021 pentru iOS si Android sau despre unele dintre cele mai bune aplicatii care nu ar putea lipsi pe Apple Watch, in articolul de astazi vrem sa comentam unele dintre cele mai utile si curioase aplicatii care nu pot lipsi de pe telefonul mobil.

Daca ecranul tau sufera un accident in timp ce utilizezi aplicatiile, intra pe inlocuire display iPhone X.

  1. RescueTime

Prima aplicatie pe care dorim sa o mentionam este RescueTime si poate deveni una dintre aplicatiile preferate. Este disponibil atat pentru sistemele de operare iOS, cat si pentru Android si ne permite sa ne controlam productivitatea.

Pentru a face acest lucru, aceasta aplicatie permite utilizatorilor sa numere orele pe care utilizatorii le petrec cu dispozitivul mobil si colecteaza prin activitatea zilnica acele momente in care utilizatorii ar putea fi productivi. In plus, permite utilizatorilor sa blocheze aplicatiile pe care le considera ca isi afecteaza productivitatea in anumite perioade de timp.

  1. Drink Water Reminder

Drink Water Reminder este aplicatia perfecta pentru toti acei oameni care in fiecare zi uita de importanta apei potabile. Drink Water Reminder este disponibil si pentru cele mai populare doua sisteme de operare si, pe langa faptul ca ne aminteste cand sa bem apa, conteaza si ceea ce bem, calculeaza cantitatea de lichid pe care fiecare persoana ar trebui sa o bea in functie de varsta, sex, inaltime si greutate.

  1. Stack

Stack este o alta aplicatie pe care o consideram necesara includerea in aceasta mica lista. Aceasta aplicatie este de la Google, deci este disponibila numai pentru dispozitive Android, in Magazin Play. Stack este o aplicatie foarte simpla si usor de utilizat, care va permite sa scanati documente de orice tip, folosind doar camera mobila.

O alta caracteristica principala a acestei aplicatii este ca, pe langa scanare, atribuie un anumit nume fiecarui document scanat si il clasifica automat intr-o categorie.

  1. Expose

Pentru toti acei oameni carora le place fotografia, editarea fotografiilor si efectueaza acest proces de pe telefoanele lor mobile, ar trebui sa cunoasca cu siguranta aplicatia Expose.

Este una dintre cele mai bune aplicatii pentru a va edita fotografiile cu neon, glitch sau alte efecte de distorsiune, deoarece functioneaza printr-un proces bazat pe redare cu care se obtin efectele dorite. De asemenea, daca doriti sa descarcati aceasta aplicatie, puteti obtine 23 de efecte si filtre impartite in diferite categorii.

  1. Smartify

Smartify este, fara indoiala, una dintre cele mai curioase aplicatii pe care le vom discuta in acest articol si asta pentru ca ne permite sa identificam opere de arta. Functionarea acestei aplicatii este foarte simpla, functioneaza foarte asemanatoare cu binecunoscuta aplicatie Shazam.

Pur si simplu, utilizatorii vor trebui sa se concentreze asupra lucrului cu camera dispozitivelor lor mobile si vor obtine informatii detaliate despre autor, descrierea acestuia si alte informatii relevante.

  1. One Jotter

Daca sunteti unul dintre cei care va organizeaza toate sarcinile prin intermediul notelor, cu siguranta aveti nevoie de One Jotter. Aceasta este o aplicatie cu un aspect foarte asemanator cu binecunoscuta aplicatie Google numita Keep, desi ofera o serie de variante in ceea ce o priveste. One Jotter se remarca prin interfata sa, simpla si foarte atenta la nivel estetic si mai presus de toate, deoarece va permite sa sincronizati notele cu orice dispozitiv prin cloud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.