Care sunt cele mai bune încărcătoare pentru iPhone

98
Publicitate

iPhone-ul a devenit acum un adevărat partener în viața de zi cu zi. Acest lucru se datorează și faptului că poate fi folosit individual, deoarece are numeroaPse funcții. iPhone-ul este extrem de popular, indiferent de model. Pentru ca iPhone-ul să fie funcțional în orice moment, trebuie să fie încărcat în mod regulat. 

Publicitate

Cel mai bun încărcător pentru iPhone nu numai că îți va umple telefonul cu energie, dar îi va prelungi și durata de viață. Alegerea celui mai bun încărcător iPhone depinde de model, care poate fi cu fir sau fără fir. 

Dacă vrei ceva rapid și ușor de utilizat, atunci cel mai bun încărcător wireless telefon, este perfect pentru tine. Pui telefonul pe suport și îl lași să-și facă treaba. Poate nici nu trebuie să-l scoți din carcasă, în funcție de cât de gros este. Un astfel de model este potrivit și ca încărcător telefon mașină.

Cu încărcarea fără fir, nu ai inconvenientul de a conecta și deconecta telefonul, proces care uzează cablul în timp și poate deteriora conectorul iPhone-ului. Cu toate acestea, există un dezavantaj al încărcării fără fir, și anume, că nu îți poți folosi telefonul în timpul încărcării.

Încărcătoarele cu fir tind să aibă o putere mai mare și, prin urmare, să-ți încarce telefonul mai repede. Cele mai recente modele de iPhone (seriile iPhone 12 și iPhone 13) pot folosi și încărcătoarele wireless magnetice MagSafe de generație următoare. Indiferent dacă alegi un încărcător cu fir sau fără fir, există cea mai bună opțiune și pentru tine. 

Care este cel mai bun încărcător iPhone?

Dacă te gândești să cumperi un încărcător iPhone, atunci trebuie să alegi încărcătorul original de la producător, deoarece aceasta este soluția cea mai fiabilă. Alternativele sunt încărcătoare certificate neoriginale care sunt testate pentru conformitate cu standardele. Nu poți cumpăra o opțiune necertificată, deoarece un astfel de încărcător este periculos pentru un iPhone. Acesta se poate defecta rapid sau se poate aprinde.

În funcție de model, îți poți încărca iPhone-ul cu un cablu de încărcare sau cu un încărcător wireless pentru iPhone. Ambele metode de încărcare necesită un adaptor de curent alternativ conectat la o priză electrică. 

Cea mai populară alegere atunci când vine vorba de alegerea unui încărcător iPhone, este modelul iPhone USB-C. Acest nou standard oferă capacități de încărcare mai bune decât încărcarea fără fir. Cu un încărcător fără fir pentru iPhone, nu trebuie să te confrunți cu bătălia de a conecta și deconecta. 

Încărcătoarele portabile de mașină, sunt alte modalități de a-ți încărca iPhone-ul. Alegerea încărcătorului depinde de capacitățile de încărcare ale iPhone-ului tău, de viteza de încărcare dorită și de confortul procesului de încărcare.

Ți se pare adesea că durează prea mult timp să-ți încarci iPhone-ul? În acest caz, poți opta și pentru un încărcător iPhone rapid Power Delivery. Pentru aceasta ai nevoie de un cablu USB-C la Lightning și de un adaptor USB-C Power Delivery. 

De altfel, încărcarea rapidă nu dăunează iPhone-ului tău, deoarece în acest caz, este transferată la fel de multă energie pe cât poate suporta iPhone-ul tău. Pentru a utiliza Power Delivery, ai nevoie de un iPhone 8 sau o versiune ulterioară. Din păcate, generațiile mai vechi de iPhone nu au tehnologia necesară pentru a suporta încărcarea rapidă.

Ai un iPhone 8 sau mai nou? Atunci, este posibil să-ți încarci iPhone-ul fără fir. Pentru aceasta ai nevoie de un încărcător Qi. Cu un încărcător Qi pentru iPhone, nu este nevoie să conectezi un cablu la dispozitiv. 

Care sunt cele mai bune încărcătoare pentru iPhone 1
Incărcător iPhone: Soluția Rapidă și Eficientă pentru Bateria Dispozitivelor Tale

Pentru a începe încărcarea, atașează pur și simplu iPhone-ul pe încărcătorul wireless. Bobinele încorporate în iPhone și încărcătorul wireless permit transferul de energie fără a fi nevoie de un cablu. Un încărcător Qi nu este complet wireless. Mai degrabă, produsul trebuie să fie conectat la o priză.

Ce tip de încărcător iPhone auto să alegi?

Dacă ai petrecut ceva timp cu iPhone-ul în mașină, știi cât de enervant poate fi dacă nu există un loc unde să-l conectezi. Practic, nu toată lumea își permite mașini de lux cu porturi USB și încărcătoare fără fir. 

Un încărcător pentru mașină este proiectat să fie compact, astfel încât să fie convenabil să-l iei cu tine pe drum. De asemenea, trebuie să fie produs de un brand cunoscut, care îi garantează calitatea înaltă și durata mare de viață.

Practic, încărcătoarele auto pentru iPhone nu sunt foarte rapide. Este pur și simplu imposibil să alegi un model care să-ți încarce dispozitivul 100% într-o oră. Dar poți alege un încărcător care va fi pur și simplu mai puternic decât alte modele în ceea ce privește viteza. Standardul este de la 15 la 36 de wați.

Lungimea/prezența firului

Reîncărcarea dispozitivului poate fi necesară nu numai pentru șofer, ci și pentru pasager. Și dacă călătoria are loc într-o companie mare, atunci călătorii de pe locurile din spate nu vor putea să încarce telefonul în față. 

Pentru a nu crea disconfort pentru tine și pasagerii tăi, ai nevoie de un încărcător telefon mașină cu un cablu lung. Modelele pot fi fără fir, dar pot să aibă și un fir alungit suplimentar în configurația lor.

Numărul de porturi

Conform principiului pentru care este nevoie de un fir alungit, merge și numărul de porturi. Astfel, mai multe persoane vor putea să încarce telefonul în același timp. 

MagSafe ușurează unele lucruri, chiar și în mașină. Dacă trebuie să-ți încarci iPhone-ul în mașină, trebuie să o faci ușor și să nu fii nevoit să folosești un cablu pentru asta. Încărcătorul magnetic poate fi instalat în mașină cu puțin efort și apoi oferă iPhone-ului o interfață magnetică pentru încărcare. Accesoriul oficial MagSafe ține iPhone-ul magnetic și îi permite să se încarce fără fir.

Încărcătoarele pentru mașină au o mufă care se potrivește în priza de brichetă a mașinii și îți permite să-ți încarci iPhone-ul din mers. Aceasta înseamnă că o baterie aproape goală poate fi reîncărcată în timpul conducerii. 

Atunci când alegi un încărcător de mașină, poți opta pentru un încărcător iPhone la care cablul este deja încorporat în produs sau poți opta pentru un adaptor USB separat la care poți conecta cablul original.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.