A aparut seria Samsung Galaxy S10? Vesti bune pentru fanii lui S9!

279

Samsung și-a lansat de curând, simultan, la Londra și San Francisco, noua generație de telefoane mobile inteligente, seria Samsung Galaxy S10, care include trei modele: Samsung Galaxy S10e (varianta low cost a seriei), Samsung Galaxy S10 (varianta clasică, premium), Samsung Galaxy S10 Plus (vârful de gamă și cel mai scump din serie), Samsung Galaxy S10 5G (creat special pentru 5G, așa cum îi zice și numele).

 

Lansarea seriei Galaxy S10 vine cu mai multe vești bune, dar pentru cei care nu-și permit imediat cele mai noi apariții în domeniul smartphone-urilor sau pur și simplu nu consideră că merită, poate cea mai bună veste este că scad prețurile la fosta serie de vârf a companiei sud-coreene: S9.

 

Așadar, dacă ești fan Samsung, ai acum posibilitatea să-ți achiziționezi oricare telefon din seria Galaxy S9 la un preț sensibil mai mic decât acum 3 luni sau 6 luni, pentru a nu mai vorbi de momentul lansării acesteia, anul trecut.

 

De exemplu, la eMAG deja poți găsi prețuri mai mici la telefoanele din seria Samsung Galaxy S9. Un Samsung Galaxy S9 Plus e între 2.899 și 2.999 de lei acum iar un Samsung Galaxy S9, de 64 GB, costă doar 2.799 de lei. Și în următoarele luni, așteaptă-te ca aceste prețuri să scadă chiar și mai mult.

 

O altă veste bună adusă de lansarea seriei S10 este că în sfârșit Samsung a înțeles nemulțumirile clienților vizavi de butonul dedicat Bixby. Odată cu Samsung Galaxy S8, coreenii au introdus și butonul extra dedicat asistentului digital propriu, numit Bixby. Acest buton a rămas și pe Samsung Galaxy S9. Problema? Acest buton nu se putea dezactiva și nici nu putea fi înlocuită funcția sa cu una mai utilă, pentru că, să fim serioși, prea puțină lume folosește Bixby!

 

Samsung Galaxy S9 – super oferte la eMag!

 

Odată cu seria Galaxy S10, Samsung a rezolvat această problemă. Chiar dacă butonul a rămas în continuare pe telefoanele sud-coreenilor, acum acesta poate fi personalizat.

 

Acum, Samsung te lasă să schimbi funcția butonului și să pui orice altă aplicație sau funcție a telefonului în loc: acces la camera foto, la galeria foto, la agenda telefonică etc. Vestea bună este că această funcție de personalizare a butonului Bixby nu va fi disponibilă exclusiv pe telefoanele seriei S10.

A aparut seria Samsung Galaxy S10? Vesti bune pentru fanii lui S9! 4

Vei beneficia de buton cum vrei pe orice telefon Samsung Galaxy S8, S9, Note 8 și Note 9 care rulează Android Pie. Cu One Touch Ui vei putea schimba funcția butonului. Adio apăsărilor întâmplătoare pe butonul Bixby și graba de a ieși cât mai repede de acolo. Cu iritarea aferentă cu tot.

 

Evident, dacă eștii unul dintre puținii utilizatori de S9 sau S8 care chiar folosește Bixby, poți lăsa butonul la fel ca până acum. Odată cu update-ul la Android Pie, însă, poți schimba funcția acestuia pe orice telefon din seria Samsung S9 sau S8.

Samsung a ajuns în acest an la 10 ani de la lansarea seriei Galaxy, chiar seria care a propulsat-o pe compania sud-americană pe locul 1 în topul producătorilor de smartphone-uri în lume! Primul model Galaxy a fost lansat în 2009: Samsung Galaxy i7500.

Compania Samsung este lider mondial în domeniul vânzării telefoanelor mobile inteligente, din 2012 încoace, an în care a preluat „ștafeta” de la finlandezii de la Nokia. Cota de piață a sud-coreenilor este de circa 20% din total. Maximul a fost atins în 2013, când a avut aproape 25% din piața totală de smartphone-uri la nivel mondial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.