Cum alegi o casa de avocatura profesionista pentru succes juridic garantat?

293

In actualul context socio-economic, apelarea la o casa de avocatura profesionista trebuie sa constituie o obisnuinta pentru persoanele care isi doresc sa previna orice problema de ordin juridic. Tocmai din acest motiv, demersul alegerii unor avocati cu experienta este un aspect foarte important in evitarea sau solutionarea cu succes a tuturor impedimentelor de care te poti lovi. Este bine sa ai alaturi un avocat specializat atunci cand trebuie sa iei anumite decizii in plan juridic si, totodata, este indicat sa ai o casa de avocatura care sa iti reprezinte interesele in fata instantelor competente.

In cele ce urmeaza, iata un ghid cu cateva sfaturi legate de alegerea unui avocat bun dintr-o casa de avocatura!

Cum alegi o casa de avocatura profesionista pentru succes juridic garantat? 1
Cauta o casa de avocatura specializata
In functie de domeniul in care lucrezi, e important sa cauti o casa de avocatura specializata pentru ca experienta avocatilor din echipa sa fie un factor determinant pentru succesul tau juridic. Spre exemplu, casa de avocatura AndrewID este specializata pe mai multe ramuri ale dreptului, prin care se numara si drept comercial, drept fiscal, dreptul muncii, drept corporativ, drept sportiv. Specialistii AndrewID isi ghideaza activitatea profesionala pe conceptul New Law, o noua paradigma juridica in care clientul are un rol crucial in solutionarea problemelor cu care se confrunta. Mai exact, serviciile pe care le ofera casa de avocatura AndrewID nu impun tarifarea orara si isi justifica munca prin intermediul unei taxe fixe, un fel de abonament oferit clientilor, in functie de complexitatea cazului. De asemenea, aceasta casa de avocatura cu viziune moderna se concentreaza pe comunicarea reala dintre avocat si client, astfel incat toti cei care nu inteleg domeniul juridic si problemele care survin sa poata beneficia de explicatii clare.

Incearca sa comunici cat mai mult cu avocatul ales
Pentru ca o casa de avocatura asa cum este AndrewID sa te poata ajuta in problemele de ordin juridic, este important sa pastrezi legatura cu avocatul desemnat sa se ocupe de cazul tau si sa ii comunici toate aspectele legate de acesta. Nu ascunde niciun amanunt, oricat de nefavorabil ar fi, intrucat rolul avocatului nu este acela de a-si judeca clientii si faptele pe care le comit, ci de a contribui la solutionarea cazului. Pentru a gasi cea mai potrivita rezolvare, avocatul trebuie sa cunoasca toate datele problemei, inclusiv toate atuurile de care s-ar putea folosi adversarul, fiindca numai asa le poate combate. Nimic nu este mai neplacut pentru un avocat si, implicit, pentru o casa de avocatura decat sa aiba parte de surprize in fata instantei de judecata.

Alege o casa de avocatura care acorda atentie cazului tau
Potrivit legii, fiecare avocatul are libertatea de a-si alege clientii in functie de propriile convingeri si de propria specializare, precum si in functie de timpul pe care il cere solutionarea cazului. Insa, atunci cand o casa de avocatura ofera atentie unui anumit caz si isi propune sa se implice in gasirea solutiilor, atunci este datoare, conform legii, sa depuna toate diligentele profesionale pentru rezolvarea sa optima. Un avocat stie ca relatia intre el si client se bazeaza pe incredere, astfel incat ii va spune clientului inca de la bun inceput care sunt punctele tari si punctele slabe ale spetei. In situatia in care intalnesti un avocat care te indeamna la procese inutile sau care iti garanteaza inca de la inceput castigarea procesului, este recomandat sa eviti casa de avocatura din care face parte.

Pentru consiliere juridica si servicii in-house, apeleaza cu incredere la casa de avocatura AndrewID si contacteaza site-ul firmei AndrewID.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.