Despre specialitatea oftalmologie

0
410

Cand vine vorba de confruntarea cu problemele medicale ce tin de organul vederii, este nevoie sa mergeti la un consult de oftalmologie. Daca ati observat ca de ceva timp vederea vi se inrautateste si simptomele tot persista, nu este cazul sa mai asteptati ca lucrurile sa isi revina, ci este timpul sa va programati la un consult de endocrinologie.

Despre specialitatea oftalmologie 3

Doar in urma unui consult specializat un medic va poate pune un diagnostic si in acest mod sa stabileasca daca este o problema grava sau ceva ce se poate trata cu usurinta. Aveti grija de vederea dumneavoastra si mergeti la consultatia anuala!

 

Ce se intampla in timpul unei consultatii de oftalmologie?

In timpul unei consultatii intr-o clinica de oftalmologie medicul specialist va avea o discutie cu pacientul pentru a avea o idee despre problema cu care se confrunta acesta. Dar apoi urmeaza o examinare mai amanuntita. De asemenea, este important pentru medic ca acesta sa stie daca in familia au mai existat anumite antecedente. In cadrul examinarii respective medicul ii va indica pacientului cifrele si literele care trebuie sa le citeasca.

In urma acestei consultatii, specialistul in domeniu va putea stabili daca pacientul trebuie sa poarte sau nu ochelari si ce dioptrii are.

 

Care sunt problemele medicale din cadrul specialitatii oftalmologie?

Problemele pe care le trateaza medicii specialisti din cadrul specialitatii oftalmologie sunt extrem de diverse. Printre acestea se pot aduce in discutie urmatoarele afectiuni:

  • Prezbiopia – aceasta este una dintre bolile care din pacate nu pot fi prevenite si se dezvolta cu trecerea timpului. Este un proces de imbatranire a ochiului,
  • Cataracta – cel mai adesea aceasta problema medicala apare in cazul persoanelor care deja au trecut de varsta de 55 de ani, dar au fost raportate cazuri in care aceasta problema apare si in cazul persoanelor foarte tinere. Poate fi prezenta fie doar la un ochi, fie la ambii.
  • Glaucomul – aceasta afectiune este foarte grava, caci exista cazuri in care daca acesta nu este tratat poate duce chiar la pierderea vederii.

 

Una dintre cele mai bune clinici de oftalmologie din Bucuresti la care puteti apela cu cea mai mare incredere este Clinica Romgermed. Clinica de oftalmologie din Bucuresti Romgermed nu doar ca are cea mai buna aparatura medicala, dar este mandra cu cei mai buni medici din domeniu.

Astfel ca daca considerati ca este nevoie sa va schimbati perechea de ochelari sau aveti nevoie de un consult de rutina, puteti apela cu cea mai mare incredere la clinica de oftalmologie din Bucuresti Romgermed cu cea mai mare incredere. Aici veti fi consultat intotdeauna de cel mai profesionist cadru medical.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.