Afacerile mici au nevoie de un site web. Iata de ce

500

La fel cum se intampla si in viata reala, si in lumea businessului sunt cateva stereotipuri de care ne tot lovim si care, de multe ori, sunt false, gresite. Unul dintre ele tine de crearea unui site web pentru firmele mici.

Firmele mari au nevoie de un site, daca ai firma mai micuta nu prea ai de ce sa te complici si cu un website, ai prea putine servicii sau produse pe care sa le etalezi in online. Total gresit.

Mai mult ca oricand afacerile mici au nevoie si de o latura online pentru a avea acces la un public tinta cat mai divers si mai mare. Ca business mai mic trebuie sa ajungi la niste clienti care nu interactioneaza mereu cu afacerea ta direct, interactiunea lor poate fi indirecta, ocazionala.

Ca sa ai interactiune directa constanta ai nevoie de un site. Pe langa acest aspect mai exista cateva motive pentru care orice afacere mica poate avea si un site. Clientii asteapta ca un brand mai mic sa se ocupe de crearea unui site web, traim in secolul 21 si lumea e tot mai legata si dependenta de online.

Oamenii care cauta un anumit tip de afacere au nevoie sa stie mai multe despre ea, informatiile in online sunt mai simplu de accesat, de aceea e nevoie de un site web pentru afacerile mici. In online narativul e mai usor de controlat, ai retele de socializare, ai blog si postari, poti sa iti faci cunoscuta afacerea si pe alte cai in afara celor clasice.

Cu un site ajungi mai repede la un public eterogen, din care poti selecta potentialii clienti interesati de serviciile sau de produsele tale. Lupta cu toti competitorii directi e mai usoara pentru ca toate companiile au acum site-uri, dovedesti ca stii care e trendul si ca esti interesat sa oferi clientilor cea mai buna experienta.

Pe un site clientii pot vedea produse, pot afla totul despre servicii la orice ora, nu exista conceptul de „inchis, deschidem maine la x ora”, asa vanzarile pot creste. Si tot pe un site pentru afaceri mici putem avea tutoriale, pdf-uri de descarcat orice ar transforma experienta clientilor intr-una placuta si simpla, interactiunea directa fiind garantata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.