TV Samsung: o istorie care a inceput cu 50 de ani in urma

369
Publicitate

 

Din 1969, de la lansarea oficială a primului televizor sub marca Samsung, compania sud-coreeană a evoluat ascendent ajungând astăzi să fie lider mondial pe segmentul de piață dedicat. Produsele sale, recunoscute pentru calitatea, au beneficiat permanent de o dezvoltare tehnologică care a asigurat multe premiere la nivel mondial. Să nu uităm că Samsung a lansat în 1998 primul televizor digital, pentru ca, aproape 10 ani mai târziu, să producă primul TV cu tehnologia LED. În 2013, compania a introdus primul televizor curbat, iar în urmă cu trei ani primul televizor cu panel de 10 biți Quantum Dot.

Publicitate

În prezent, tehnologia QLED evoluează permanent oferind imagini TV cu un puternic impact, de o claritate excepțională. De altfel, Samsung, alături de LG, a fost firma care a scos pe piață televizorul 8K, un salt imens în calitatea imaginii oferite.

Un TV Samsung vă va satisfice pe deplin. Aveți de ales dintr-o gamă complexă de modele, atât ca mărime a ecranului, a culorilor, a formei ecranului și a specificațiilor tehnice și, nu în ultimul rând, a prețului de achiziție care spune totul. Puteți alege un TV Samsung care pleacă de la câteva sute de lei la o diagonală de 80 de cm, un tv onest, HD, bun pentru orice încăpere de dimensiuni mici sau medii sau între ,,flag-ship”-ul actual, la un preț de aproape 30 de mii de lei, un TV SAMSUNG smart cu diagonală de 189 de centimetri, ecran QLED și rezoluție 8K, ideal pentru livinguri mari, pentru spațiile ,,open” sau pentru prezentări în săli dedicate.

Pentru a alege un TV Samung perfect, iată câteva sfaturi care vă pot ajuta: în primul rând este vorba de bugetul avut la dispoziție. Fie că vrei să-l iei cu plata ,,cash”, fie cu plata în rate, un mic calcul e bine de făcut înainte de luarea deciziei. Oferta ,eMAG este completă și vă poate asigura liniștea unei decizii corecte. Apoi contează dimensiunea ecranului. Dacă locuiești într-o garsonieră nu e cazul să-ți iei un TV Samsung cu o diagonal foarte mare, altfel privitul la TV poate deveni chiar un chin. Regula simplă după care vei alege diagonala potrivită este aceea că distanța de la care privești la TV trebuie să fie de cel puțin trei ori mai mare decât cât măsoară diagonala.

Urmează, ca sfat, calitatea imaginii. Un TV Samsung vine cu ecrane tip HD Ready, Full HD sau Ultra HD. Cuvintele spun totul despre rezoluțiile respective, de la cea mai mică valoare către cea mai mare, tip Ultra care sunt, generic, întâlnite și sub indicativ TV 4K. Alegeți, de altfel, între tipul ecranului, tip LED sau QLED. Specificațiile țin tot de claritatea imaginii, de unghiul mai mic sau mai mare în care poți privi fără ca imaginea să se altereze sau de consumul de energie. Firește, și aici prețul crește în funcție de specificațiile tehnice. Și nu în ultimul rând, aveți a alege într-un televizor ce poate fi conectat la un calculator sau la orice aparat de redare video sau între unul tip smart ce se poate conecta direct la internet prin Wi-Fi sau cablu.

Sperăm că cele prezentate v-au ajutat în luarea deciziei pentru cumpărarea unui TV SAMSUNG ideal!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.