Cum a schimbat istoria C.S. 1.6?

322
Publicitate

Fiind cunoscut si sub numele de CS, Counter Strike 1.6 a fost unul dintre jocurile cele mai populare din lume. Cu toate ca in ziua de azi nu mai este chiar atat de popular, acesta a reusit sa deschida drumul catre aceasta lume FPS si anume o multime de jocuri au adaptat strategia jocului CS la ceea ce au facut ele.

Inca din 2006, Counter Strike este cel mai jucat FPS din lume, dar chiar incepand din anul 2002, acesta era recunoscut prin faptul ca se bucura de un numar mare de servere populare pe net. Multe statistici aratau ca in 2004, un numar de 85.000 de jucatori jucau in acelasi timp Counter Strike, iar in 2006, acest numar a urcat pana la 200.000 de jucatori de CS.

Publicitate

Ce se intampla in C.S. 1.6?

Jucatorii trebuie sa aleaga intre fortele speciale si teroristi, selectand unul dintre cele 4 optiuni de personaje pe care acest joc le pune la dispozitia utilizatorului. Initial, fiecare jucator primeste o suma de bani, iar cu aceasta suma de bani acesta isi poate cumpara echipamentele de care are nevoie. Aceasta suma de bani porneste de la 800$, dar poate fi mai mica sau mai mare, in functie de setarile pe care le face administratorul.

Atunci cand incepe runda, jucatorii nu se pot deplasa, aici fiind momentul cand acestia isi cumpara ceea ce au nevoie. In acest moment, ei vor cumpara armament, dar si echipamente. Echipele sunt asadar puse in pozitii diferite, bazele fiind plasate la capetele opuse ale hartii. In momentul in care membrii echipei ucid pe cineva din echipa adversa, acestia primesc bonusuri in bani. Daca echipa anti-tero salveaza ostaticii, acestia primesc din nou o suma de bani. O alta modalitate de a face bani in acest joc este momentul in care un terorist plaseaza o bomba si anume ca in acest moment, cel care face acest lucru va lua banii.

Obiectivele echipelor se schimba destul de mult in functie de harta aleasa, iar tabela de scor indica mai multe aspecte in ceea ce priveste statisticile jucatorilor. Aici se va putea vedea scorul si anume numarul jucatorilor ucisi in meci, precum si de cate ori a murit jucatorul respectiv. Tabela de scor mai indicat si daca un jucator este mort sau VIP.

Multe jocuri s-au inspirat din C.S. 1.6, acest joc ajungand sa fie apreciat chiar si azi. Acesta se bucura de o cultura destul de mare, lucru care l-a si propulsat destul de mult. Pe langa aceste lucruri, el mai are o multime de moduri pe care orice jucator le poate incerca. Acest joc este asadar apreciat pentru toate aceste lucruri, el fiind o modalitate ideala de a perece timpul alaturi de prieteni. C.S. 1.6 a facut istorie si inca continua sa mai faca prin intermediul jocului Counter Strike Global Offensive, care continua si el sa fie unul dintre cele mai populare FPS-uri care exista in momentul acesta pe piata de la noi, dar si din strainatate.

Indiferent de cum privim situatia, download cs 1.6 a scris istorie in industria gamingului, acesta reusind sa fie apreciat de multi jucatori si starnindu-le acestora pasiunea pentru gaming.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.