Tipuri de colțare și cum să alegi modelul potrivit

382
Publicitate

Ești în căutarea unor colțare pentru bucătărie sau pentru camera de zi? În acest articol îți vom arăta câte tipuri de colțare există, dar și cum să alegi modelul potrivit pentru nevoile tale.

Publicitate

Tipuri de colțare

Atunci când spune cineva cuvântul colțar, majoritatea persoanelor se gândesc la colțarele de bucătărie, cele formate din canapea pe colț, 2 scaune și masă. În ciuda acestui lucru, mai există un tip de colțar.

Canapeaua pe colț extensibilă este denumită și colțar. De aceea, când decizi să cumperi un colțar, trebuie să te uiți cu multă atenția.

Înainte de a achiziționa un produs, trebuie să iei câteva lucruri în considerare și să te uiți la cât mai multe modele de colțare. Haide să vedem care sunt lucrurile la care să fii atent înainte de a achiziționa un astfel de produs.

Cum alegi un colțar potrivit?

1.    Tipul colțarului

Primul lucru la care trebuie să te gândești este tipul de colțar. Trebuie să alegi între cel de bucătărie și canapeaua pe colț.

Fiecare dintre cele două modele are o anumită utilitate și vin la prețuri diferite.

2.    Mărimea colțarului

Următorul lucru pe care trebuie să îl iei în considerare este mărimea colțarului.

În funcție de tipul de colțar ales, trebuie să măsori spațiul din încăperea în care vrei să îl pui.

Trebuie să știi că bucătăriile sunt, în general, mai mici și nu trbeuie să achiziționezi mobilier de dimensiuni mari pentru că vei aglomera prea mult camera și va părea și mai mică.

În schimb, dacă ești în căutarea unui colțar pentru living, vei avea mai mult spațiu și poți alege din mai multe modele.

3.    Materialele utilizate

Materialele din care este făcut colțarul sunt foarte importante. Lăsând la o parte materialul exterior care poate fi din piele sau din poliester, structura de lemn sau metal sunt importante.

Asigură-te că este făcut din materialele rezistente și că este ușor de montat atunci când ajunge la tine acasă.

4.    Bugetul

Atunci când dorești să achiziționezi colțare, trebuie să știi că aceste produse pot fi destul de scumpe, având în vedere că sunt destul de voluminoase.

Colțarele de bucătărie pornesc de la 800 de lei, iar cele de living de la 1500 de lei. În funcție de mărime și materialele, colțarele pot ajunge și la 1000 de euro.

Acestea sunt cele mai importante lucruri pe care să le iei în considerare atunci când cumperi un colțar pentru locuința ta. Alege un model potrivit pentru nevoile tale și pentru stilul tău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.