Cele mai bune branduri de televizoare smart ieftine în 2022

83

Un ecran de televizor este un element esențial de înaltă tehnologie pe care trebuie să-l ai acasă. Vizionarea serialelor, emisiuni de televiziune sau pur și simplu jocul pe consolă în timp ce vă bucurați de o grafică fabuloasă, toate acestea sunt posibilități care ți se deschid atunci când ai un televizor de calitate.

În fața tuturor noilor tehnologii folosite și a tuturor mărcilor care atacă sectorul audiovizual, oamenii se îndoiesc uneori de alegerile lor. În funcție de mărime, rezoluție, frecvență de utilizare, găsirea televizorului visurilor tale necesită uneori unele lucrări de cercetare. Care sunt mărcile de televizoare smart ieftine în 2022?

Televizor Samsung

Clasamentul nostru se deschide cu o referință high-tech care s-a dovedit în multe domenii: Samsung. În ceea ce privește televizoare smart ieftine, acesta se regăsește pe primul loc datorită tehnologiilor sale recente și a raportului calitate/preț foarte interesant. Samsung a reușit să stabilească game bogate în varietate, atât ca dimensiuni, cât și ca design și dotări. Dimensiunea ecranelor Samsung variază, așadar, între 32 de inci sau 80 de centimetri și 85 de inci sau 215 de centimetri. Prin urmare, puteți cumpăra televizoare smart ieftine de la acest brand pentru un living sau dormitor.

Televizor Sony

Ar fi regretabil să vorbim despre cele mai bune mărci de televizoare smart ieftine fără să menționăm măcar Sony. Cunoscut pentru seria sa Bravia XR, acest brand se străduiește să ofere televizoare 4K de înaltă rezoluție. Această caracteristică nu numai că vă permite să vă bucurați de o imagine fluidă, clară și de o calitate rar întâlnită pe piață, dar nu mai vorbim de sunet care este la fel de bun. Da, avem tendința de a lăsa deoparte calitatea sunetului atunci când căutăm un televizor. Totuși, un televizor al cărui sunet este saturat nu este plăcut de folosit, indiferent de rezoluția imaginii. Au multe modele cu un raport calitate preț excelent.

Televizor Philips

Acesta este un alt brand care probabil nu vă este necunoscut în domeniul audiovizual. Specialist în electrocasnice în general, marca oferă un raport calitate-preț excelent pentru toate cele douăzeci de televizoare ale sale. Acest brand este așadar foarte accesibil, cu prețuri începând de la 250 de euro pentru un televizor LED Full HD, de exemplu. Mai mult, tehnologia Ambilight este pentru Philips ceea ce este QLED pentru Samsung.

Televizor Allview

Includem în această listă de televizoare smart ieftine și bandul românesc Allview care merită atenția noastră. Allview a fost lansat în 2004 și este cunoscut pentru smartphoneurile pe care le produce. Ba mai mult, a dezvoltat la un moment dat unul dintre cele mai subțiri telefoane din lume. Primul televizor Allview a fost vândut la început, prin anii 2000, dar s-au oprit repede. Au reînceput să vândă iar televizoare și poți găsi un televizor Allview smart la prețuri excelente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.