Pachetele de dulce sau de post, in grija unei firme de servicii funerare din Timisoara!

207
Publicitate
servicii funerare timisoara
servicii funerare timisoara

Realizarea pachetelor, fie de dulce, fie de post, reprezinta una dintre misiunile careia i se acorda o atentie deosebita la organizarea unui eveniment funerar. Deseori, familiile indoliate solicita pachete personalizate, pentru a avea sufletul impacat ca si-au adus ultimul omagiu in cel mai onorabil mod cu putinta.

O firma de servicii funerare Timisoara ca www.alo-deces.ro va poate recomanda cele mai calitative produse, pentru a realiza un buchet cu preparate apetisante si proaspete, la preturi foarte avantajoase.

Publicitate

Un ultim omagiu adus prin generozitate

servicii funerare timisoara
servicii funerare timisoara

Masa organizata la parastas sau cea de pomenire de la finalul slujbei de inmormantare constituie un prilej excelent pentru toti membrii familiei si a cunoscutilor persoanei decedate, de a impartasi cateva clipe impreuna, depanand amintiri emotionante si insufletind memoria celui plecat. Oferirea pachetelor sau a vaselor de pomana respecta intocmai traditiile crestine transmise din mosi stramosi. Desi este vorba de un eveniment trist, marcat de foarte multa suferinta sufleteasca, odata cu impartirea acestor pachete se observa o linistire a starii emotionale a rudelor indoliate.

Psihologii au incercat sa gaseasca un raspuns la aceasta schimbare de spirit, fie ea si temporara, si au concis ca oferirea acestor daruri isi are radacinile undeva in ADN-ul crestinilor, triggerii stravechi activandu-se in genele urmasilor. Cu alte cuvinte, mesajul acestui gest incarcat de candoare si generozitate nu a parasit niciodata lacasul inimii, chiar daca au trecut sute si sute de ani.

Personalul firmei de servicii funerare din Timisoara a inteles acest aspect si tocmai de aceea acorda o importanta maxima pregatirii pachetelor destinate celor prezenti la inmormantare. Nu este loc de dezamagiri sau de alegeri neinspirate cand este vorba de indeplinirea acestei sarcini.

Seturile complete puse la dispozitie sunt compuse din preparate culinare, alimente, tacamuri si alte produse necesare. Un set standard pentru pomana si parastas, de exemplu, poate cuprinde farfurii cu mancare gatita de post sau de dulce, produse infoliate pentru acasa, cani, furculite sau linguri, pachete cu produse specifice perioadei de post sau de dulce, platouri de coliva, vin, ulei, pahare si lingurite din plastic, lumanari si colaci.

Pachete ireprosabile alcatuite de o firma de servicii funerare Timisoara

Un lucru important, de care nu trebuie sa va faceti nicio clipa griji, este siguranta ca toate produsele sunt de cea mai buna calitate, atent pregatite si selectionate, respectand cerintele dumneavoastra. Sortimentele si cantitatea produselor incluse in fiecare pachet vor fi stabilite de dumneavoastra, personalul adaptandu-se solicitarilor primite.

Daca setul standard nu este exact ceea ce va doriti, avand alte preferinte, acesta poate fi modificat la cerere, in functie de persoanele participante la eveniment sau de dorinta familiei indoliate. In cazul in care vreti ca pomenirea sa se desfasoare intr-un cadru organizat, puteti opta si pentru restaurantul firmei de servicii funerare din Timisoara, de unde puteti alege meniuri personalizate.

Indiferent de alegerile facute de dumneavoastra, personalul se va asigura ca toate produsele au o prezentare deosebita si un gust delicios. Puteti avea toata increderea ca pomenirea organizata la slujba de inmormantare, dar si cele organizate ulterior conform normelor religioase vor fi de inalta tinuta.

Obiectivul principal al firmei de servicii funerare Timisoara este sa pregateasca cele mai atractive pachete si sa ofere ce este mai bun, pentru ca dumneavoastra sa fiti multumit sufleteste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.