Marii actori recurg la implanturi dentare, albire sau fatete dentare

325

Cand esti naiv, marii actori reusesc sa te pacaleasca. Te uiti cu atentie la ei, realizezi ca au peste 60 de ani si dintii sunt perfecti, albi si stralucitori. Tu ai poate 25 si au inceput sa apara carii, mai ai un dinte lipsa pe ici pe colo si sunt si ingalbeniti  de la fumat sau cu pete de la ceai, ciocolata si cafea.

Actorii si cantaretii trebuie sa aiba dantura perfecta si acum inteleg ca si-au facut si isi fac implant dentar dintotdeauna. Si ei sunt oameni si lor le cade parul, incaruntesc, se rideaza, li se pateaza dintii si le cad.

Marii actori recurg la implanturi dentare, albire sau fatete dentare 3

Acum tot ceea ce s-a inventat in industria medicinei estetice si stomatologiei ajuta frumusetea. Cu extensii de par, cu fatete dentare sau implanturi, cu operatii estetice, ei, oamenii de pe scena, par sa nu imbatraneasca.

Dar astazi, spre deosebire de ieri, nu mai exista semnul inegalitatii intre mine, om obisnuit si el, starul. Si eu am acces liber la implanturi de calitate premium realizate la clinica stomatologica Cris-smile.ro.

In trecut numai oamenii putred de bogati si celebritatile aveau parte de cele mai bune produse si servicii, astazi mi s-a intamplat sa fiu programata in acelasi timp la clinica prezentata mai sus cu solisti de muzica populara si usoara de renume, cu prezentatoti TV, sportivi si actori.

I-am vazut acolo, i-am auzit laudand profesionalismul personalului si am inteles ca Cris-smile.ro reprezinta garantia calitatii, de aceea celebritatile Romaniei vin aici pentru tratarea cariilor, pentru fatete dentare, albire sau implanturi.

Le-am admirat zambetele perfecte si am inteles ce trebuie sa faci sa ai mereu dintii aceia perfect aliniati, albi si stralucitori: ceea ce fac oamenii de scena.

Ei trec regulat pe la controale stomatologice si solicita inlocuirea fatetelor sau a coranelor dentare de cate ori acestea se ingalbenesc putin.

Referitor la implantul dentar, am discutat cu acesti oameni omniprezenti pe scena si mi-au spus de ce prefera acest mod de restaurare a danturii. Iata motivele alegerii lor:

-au nevoie de o dictie perfecta si numai implanturile ii ajuta sa pronunte perfect cuvintele si sa cante la standardele cerute

-implanturile sunt bine fixate si nu risca sa cada sau sa sara din gura ca o proteza sau o punte dentara care nu a fost temeinic lipita

-implanturile te intineresc cu 10-15 ani.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.