Cele mai bune Lenovo Legion pentru gaming

74

Cu un exterior elegant și rafinat ce ascunde ferocitate în interior, fiecare laptop Lenovo Legion este creat pentru a răspunde cerințelor variate ale unui gamer.

Laptopurile de gaming Lenovo Legion sunt construite cu procesoare extreme, GPU-uri de ultimă generație și overclocking pentru a duce jocul la nivelul următor.

Iată cele mai bune laptopuri Lenovo Legion în acest moment.

Lenovo Legion Y920 – cel mai bun Lenovo Legion

Acesta este un laptop care stabilește cu siguranță Lenovo ca o companie serioasă de notebook-uri pentru gaming. Este alimentat de chipsetul Intel Core i7-7820HK din a 7-a generație a opta. Este combinat cu NVidia GeForce GTX 1070 GPU. Memoria RAM este de 32 GB DDR4 cu viteză de memorie 2400 MHz și 1 TB SSD cu 2 TB viteză de rotație a hard disk-ului de 5400 RPM, hard disk SATA. Este susținut de Windows 10.

Ecranul este de 17,3 inci și are rezoluție de 1920 x 1080 pixeli în tehnologia IPS Full HD. Cântărește 4,5 kilograme. Tastatura este una proprietară care poate fi personalizată. Difuzoarele sunt două boxe de 2W, împreună cu un subwoofer de 3W, cu tehnologie Dolby Atmos.

Toate porturile necesare sunt prezente, cu patru porturi USB 3.0; un cititor de carduri 4 în 1; o mufă pentru microfon / căști; Porturi DisplayPort; Thunderbolt 3; un Gigabit Ethernet împreună cu un port proprietar pentru încărcare. În ceea ce privește durata de viață a bateriei, aceasta are în medie aproximativ 3 ore.

Pentru audio, există două boxe JBL cu un subwoofer care oferă experiență optimă. Tastatura mecanică proprie este confortabilă și oferă un sprijin bun încheieturilor. Există, de asemenea, butoane pe tastatură care sunt prietenoase cu gamerii.

Lenovo Legion Y720 – gaming VR împins la maxim

Lenovo Legion Y720 este alimentat de un procesor quad-core Intel Core i7-7700HQ, are Windows 10 Home, RAM este 8 GB. Dimensiunea hard disk-ului este de 1 TB, cu un SSD NVMe PCle SSD cu o dimensiune de stocare de 512 GB. Este susținut de placa grafică NVidia GeForce GTX 1060 cu o memorie de 6 GB GDDR5.

Ecranul laptopului este IPS Full HD de 15,6 inci, cu iluminare de fundal LED anti-glare, iar rezoluția este de 1920 x 1080 pixeli. Vei găsi toate porturile necesare pentru jocuri și pentru Realitatea Virtuală, însă nu există slot pentru card SD. Bateria durează aproximativ 6 ore, ceea ce este destul de solid pentru jocuri. De asemenea, rămâne rece în condiții normale de joc.

De asemenea, vine cu câteva funcții interesante pentru jocuri, cum ar fi un adaptor de control wireless pentru Xbox One integrat, împreună cu o tastatură retroiluminată RGB.

emagLenovo Legion Y520 15,6 inci – varianta ieftină de gaming

Acesta este laptopul inaugural din seria Lenovo Legion și este un laptop pentru jocuri cu un aspect elegant combinat cu performanțe puternice. Designul este complet din plastic, dar este solid. Ecranul este de 15,6 inci Full HD cu tehnologie IPS și iluminare LED anti-glare. Este alimentat de procesorul Intel Quad-core i7-7700HQ, combinat cu placa grafică NVIDIA GeForce GTX 1050Ti, 4 GB, GDDR5, ce permite o redare lină a jocurilor cu rate de cadru bune.

Memoria RAM este de 16 GB DDR4, iar capacitatea hard disk-ului este de 512 GB SSD. În ceea ce privește opțiunile de conectare, vine cu toate porturile esențiale. Vine cu Windows 10 Home 64 de biți. Dimensiunile Lenovo Legion Y520 sunt de 15 x 10,4 x 1 inci (LWH), iar greutatea este de 2,4 kg.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.