Servicii de implantologie la standarde inalte – Dental Premier, o emblema a practicii high tech dentistry

73

In zilele noastre serviciile de implantologie sunt tot mai avansate. Un reper in acest sens il ofera echipa de medici din cadrul clinicii Dental Premier, clinica bucuresteana ce pune la dispozitie servicii de tip High Tech Dentistry®. Tehnologia PRGF®-Endoret®, implanturile Fast&Fixed Bredent, FastSmile Inno si All-on-4/All-on-6 Nobel Biocare si certificatele detinute – certificatul de Excelenta Dentsply Sirona, certificatul de Excelenta Fast & Fixed by Bredent! – sunt desigur alte asigurari ca serviciile stomatologice aici sunt de top.

Interesanta este mai ales abordarea la capitolul implantologie. Ceea ce pare a fi o lucrare complexa, care induce ideea ca ar trebui sa dureze pana la finalizare se traduce prin abordarea de la Dental Premier in tehnica si tehnologie ce permit pacientilor implanturi si dinti ficsi intr-o singura zi. Vorbim despre proteza pe implanturi la Dental Premier.

Sub deviza „dinti intr-o zi”, medicii specialisti promit o metoda eficienta ce reda pacientilor – mai ales a celor cu putini dinti pe arcada sau chiar deloc – o lucrare fixa in cel mai scurt timp. Cum este posibil:

  • O singura interventie este necesara pentru eventuale extractii si implanturile necesare, unul sau mai multe, intre 4 si 6 per arcada daca vorbim despre reconstructie totala.
  • Toata procedura este realizata sub anestezie.
  • In cazul restaurarilor totale sunt folosite implanturi drepte si angulate la 35 de grade.
  • Dupa inserarea implanturilor, va fi atasata o lucrare provizorie, respectiv proteza dentara fixa pe implanturi. Astfel, pacientul nu trebuie sa mai astepte pret de cateva luni pana cand va avea dintii completi.

Faza completa de restaurare dentara cu implant are loc dupa 3 sau maximum 6 luni de la prima interventie. In tot acest timp are loc osteointegrarea. Dupa controlul specific, medicul specialist definitiveaza lucrarea, aplica implanturilor coroana astfel ca dintii sa aiba aspect natural. Pana la acest moment insa pacientul se bucura de o dantura completa de tip proteza peste implant si nu mai trece prin faza de asteptare pana cand poate zambi din nou si poate manca corect sau vorbi fara retineri.

Detalii si preturi practicate pentru astfel de interventii, indiferent de gradul de complexitate, regasim in cadrul paginii oficiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.