MonePOS face transportul public mai ecologic ca niciodată!

128
Publicitatelibris.ro

Introducerea autobuzelor electrice în transportul public este o tendință în creștere în România. Municipalitățile au avut la dispoziție fonduri europene pentru modernizarea transportului public, în scopul ca acesta să facă pași rapizi înspre conceptul de transport durabil. MonePOS poate ajuta la reducerea suplimentară a amprentei de carbon în transportul public, prin sistemul de plată contactless și paperless

Publicitateperfect-tour.eu

Ce este un sistem de plată neasistat? 

Un sistem mPOS încasează plăți digitale de la clienți. Dacă ne referim la MonePOS by AROBS, Dispozitivul este preconfigurat conform activității pentru care este destinat – vinderea biletelor de călătorie. 

Clienții folosesc singuri mPOS-ul, introduc numărul de bilete ce se dorește a fi achiziționat, iar apoi se plătesc contactless. Accesarea bonului digital prin scanarea codului QR este obligatorie pentru a-și valida biletul cumpărat. 

POS-ul mobil poate fi amplasat oriunde de vreme ce nu suferă constrângerile unui POS tradițional, este rezistent și fiabil. 

Autobuzele electrice în transportul public

Industria transportului produce un sfert din emisiile de gaze globale. Emisiile de gaze sunt reprezentate de cantitatea de CO2 eliberată de activitățile umane și sunt măsurate de amprenta de carbon. Aceste emisii de gaze sunt nocive pentru ființele vii și accelerează încălzirea globală.

Introducerea autobuzelor electrice în circuitul de transport public un pas important în ecologizarea transportului. Spre deosebire de autovehiculele clasice pe combustibil fosil, autobuzele electrice au un grad de poluare mult mai scăzut. 

Transportul public, un pic mai ecologic cu MonePOS 

Încălzirea globală este accentuată de numeroși factori. MonePOS ajută la ecologizarea mai multor industrii prin plată paperless, care reduce consumul de hârtie. Prin emiterea biletului de călătorie în format digital se reduce considerabil cantitatea de hârtie consumată, la care se adaugă și faptul că nu este nevoie de imprimarea unei chitanțe. 

La sfârșit călătoriei, biletul de hârtie devine inutil, care nu poate fi întotdeauna reciclat. Unele tipuri de hârtie, spre exemplu hârtia pentru bonuri fiscale, nu sunt reciclabile din cauza substanțelor conținute. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.