MonePOS la un preț mai avantajos!

200
Publicitatelibris.ro

Cea mai inovativă soluție de plată digitală românească – MonePOS by AROBS are acum un preț mPOS mai avantajos ca niciodată. 

S-au terminat sărbătorile, dar reducerile nu! Grăbește-te să îți iei terminalul de plată mobil cu care să poți încasa plata contactless de la clienții tăi. 

Publicitateperfect-tour.eu

Ce este MonePOS?

MonePOS este un dispozitiv POS îmbunătățit. Spre deosebire de clasicele sisteme POS, MonePOS dispune de flexibilitate, nu este legat în permanență de cablul de alimentare, de aici și denumirea de POS mobil (mPOS). Dimensiunile reduse și greutatea ușoară alcătuiesc una din caracteristicile principale: portabilitatea. Caracterul portabil îți permite să încasezi cu el din orice locație te-ai afla, îl poți lua chiar și în străinătate prin activarea opțiunii de roaming. 

Solicitarea clienților de a plăti digital nu mai este un moft, ci o necesitate. Asigurarea opțiunilor de plată digitală îți menține afacerea în pas avansul tehnologic. Clienții dispun de numeroase dispozitive prin care se poate plăti digital, și anume cardul fizic, telefonul, ceasul, inelul așa că fii pregătit să le încasezi digital.

Care sunt avantajele cu MonePOS?

Plata fără contact este rapidă și comodă. Clientul doar apropie cardul de terminal, iar în 10 secunde plata este procesată. Funcționalitatea paperless formează duo-ul perfect cu cea contactless, digitalizând în întregime procesul de plată. Cu 0 consum de hârtie, consumatorii își pot accesa sau chiar descărca bonul în format digital prin scanarea codului QR de pe ecranul mPOS-ului.  

Un dispozitiv POS mobil este indispensabil în industriile de mobilitate, poate fi “accesoriul” cel în taximetrie, FMCG, transportul public sau privat, retail sau chiar producători agricoli. Plata contactless este benefică și pentru comerciant pentru că fluidizează cozile, reduce consumul de hârtie, ușurează operaționalizarea chitanțelor și este o modalitate de încasare modernă și ferită de microbii existenți pe bani. 

Încasările cu MonePOS întră direct în contul tău de Banca Transilvania, bani ce pot fi accesați după doar 24 de ore. 

Rapid, modern, ușor de folosit și acum la un pret redus – MonePOS este aliatul perfect în business-ul tău

Gândește economic și avantajos, cumpără-ți MonePOS!

Hai pe site pentru mai multe detalii: https://monepos.ro/pret-mpos/

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.