Ești producător agricol? Adaptează-te la cerințele clienților și ia-ți POS mobil

79

Producătorii locali au fost puși în fața multor provocări în perioada pandemică vizavi de vânzările pe care le pot face cu cash vs. vânzările prin instrumente digitale. În 2020, a explodat numărul magazinelor online și a grupurilor de producători care au oferit în întreaga țară, dar știm sigur că cea mai frecventă întrebare pe care au auzit-o este: Pot să plătesc cu cardul?

La această întrebare se poate răspunde afirmativ pentru că soluția de plată contactless oferită de noi, MonePOS by AROBS, poate fi folosită fără nicio problemă atât de către persoanele fizice, cât și de către persoanele fizice autorizate. Orice producător local din orice regiune a țării și cu sprijinul nostru poate parcurge toate etapele pentru validarea folosirii mPOS-ului la toate evenimentele care, din fericire, se vor ține în vara aceasta.

Cum funcționează MonePOS ?

MonePOS poate funcționa și ca dispozitiv de sine stătător în orice stand, tarabă sau chioșc. În momentul în care clientul dorește să achite cu cardul, se introduce suma în dispozitiv, clientul apropie cardul, iar 10 secunde mai târziu plata este efectuată. Un pas foarte important este scanarea de către client a codului QR în urmă căruia se va putea descărca bonul electronic. Nu am cronometrat dacă plata cash durează mai mult sau mai puțin decât plata cu MonePOS, dar ne-am propus să facem și asta! Un lucru este cert. MonePOS by AROBS are plata cea mai rapidă, de 10 secunde, la jumătatea duratei  plății efectuate față de orice concurent de pe piață.

În multe cazuri, tehnologia poate impacta negativ asupra mediului, dar de asemenea, o poate ajuta din anumite puncte de vedere. MonePOS, prin emiterea bonurilor digitale, vă ajută să economisiți sume importante de bani prin faptul că nu mai trebuie să achiziționați hârtie și cerneală pentru bonurile care, din păcate, nu se reciclează. Mulți dintre clienții dumneavoastră vor observa că standul este paperless și vor aprecia acest lucru.

Este foarte important să menționăm că MonePOS nu depinde de conexiune la internet, este portabil și fiabil, de dimensiuni mici, poate funcționa independent sau prin conectare rapidă la orice casă de marcat folosind Bluetooth, WiFi sau USB. Produsul a fost gândit în special pentru industriile de mobilitate: FMCG, transport, food delivery, HoReCa, piețe agroalimentare sau florării.

Tranzacția efectuată de MonePOS în doar 10 secunde este ideală.

Află mai multe detalii: www.monepos.ro

Sau la unul din numerele de telefon:

Ciprian Fonoage-0741227627

Vlad Floareș-0752215263

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.