Fisa auto eliberata in regim rapid de Clinica RomGerMed

50

Daca sunteti pe cale sa va obtineti sau sa va reinnoiti permisul de conducere, veti avea nevoie cu siguranta de fisa auto. Fisa auto atesta abilitatile dumneavoastra medicale si psihologice de a conduce un vehicul, iar aceasta se poate elibera numai de catre clinicile medicale autorizate. Valabilitatea acestui document la nivel national este de un an.

fisa auto
fisa auto

Pentru a obtine fisa auto este necesar sa va verificati starea de sanatate realizand anumite analize medicale. In acest sens, vi se vor face o serie de investigatii ce tin de diferite specialitati medicale, conform legislatiei in vigoare. Astfel, veti realiza analize ce tin de medicina interna, neurologie, oftalmologie, ORL, ortopedie-traumatologie si psihiatrie.

Documente necesare obtinerii de fisa auto

Pentru a obtine acest act, va veti prezenta la o clinica autorizata avand la dumneavoastra urmatoarele documente:

  • Carte de identitate;
  • Adeverinta medicala emisa de medicul de familie, ce atesta faptul ca sunteti apt pentru a conduce vehicule;
  • Fisa de scolarizare de la scoala de soferi (acolo unde este cazul);
  • Scrisoare medicala care sa afirme faptul ca solicitantul sufera de diabet, alte boli cronice sau probleme oftalmologice, dar acestea nu ii afecteaza capacitatea de a conduce.

Pe fisa auto se vor regasi urmatoarele informatii:

  • Datele dumneavoastra personale (nume si prenume, data nasterii, adresa domiciliului);
  • Numarul si seria actului de identitiate;
  • Rezultatele investigatiilor medicale realizate, pe specializari.

Fisa auto va este utila numai pentru obtinerea si reinnoirea permisului de conduce. Prin urmare, nu va este necesara in situatia in care ati deteriorat, pierdut sau v-a fost furat permisul de conducere. De asemenea, nu va este necesar in cazul in care v-ati schimbat numele, adresa sau alte date personale.

Unde puteti obtine fisa auto rapid?

Daca doriti sa va efectuati analizele medicale necesare emiterii de fisa auto intr-un timp cat mai redus, apelati cu incredere la RomGerMed, o clinica autorizata cu o experienta vasta in domeniu si cu un personal medical cu o pregatire excelenta.

Clinica RomGerMed va va emite fisa auto in regim rapid, astfel incat dumneavoastra sa obtineti acest document in maxim o ora si jumatate, beneficiind in acelasi timp de cel mai bun raport calitate-pret.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.