Mostre gratuite

274
Publicitate

Noi, la www.allinpackaging.ro , intelegem foarte bine impedimentele practice ale achizitiilor virtuale.

Fiind imposibila verificarea fizica a produselor, este justificata prudenta clientilor in ceea ce priveste achizitia, mai ales cand e cazul de o cantitate semnificativa. Cautand mereu solutii constructive, din aceste motive justificate va propunem posibilitatea de a comanda mostre gratuite!

Publicitate

Mostre gratuite

Pentru a incuraja achizitia asumata, in cunostinta de cauza, va invitam deci sa profitati de aceasta posibilitate, oferita direct prin intermediul webshopului nostru! In asa fel, va puteti convinge fizic despre calitatea, felul si restul caracteristicilor esentiale pentru a lua o decizie corecta.

Cum functioneaza?

Direct  pe webshop, puteti sa dati click pe “Solicitare esantion produs”,  sub butonul “Comanda”. Urmatorul pas este plasarea esantionului in cos, dupa care continuati pasii in modul obisnuit, sau cum va va indruma sistemul. Esantionul este gratuit, dvs trebuie sa achitati doar transportul acestora.

Ce alte avantaje mi se ofera?

Acest esantion ce puteti comanda, contine TREI produse diferite, toate gratuite. Deodata cu aceste 3 produse, in colet veti primi si un cupon de reducere. In cazul in care mostrele sunt potrivite necesitatilor dvs. , si va decideti sa plasati o comanda, puteti utiliza acest cupon pentru a obtine o reducere de 10% pentru aceste produse.

O colaborare cu allinpackaging.ro poate fi numai profitabila! Misiunea noastra este ca sa va simplificam pasii necesari in vederea unui marketing si comert de succes! Noi intelegem importanta tuturor detaliilor, de la design, si alegerea materialelor de ambalare, pana la inscriptionarea produselor finite, si din acest motiv ne-am propus sa venim in sprijinul dvs cu solutii reale, tangibile!

Va invitam sa descoperiti toate facilitatile, serviciile oferite de noi! Ele se regasesc in subcategoria “Servicii” si le puteti comanda direct de acolo, online. Multumim anticipat!

Ca si completare, dorim sa va readucem aminte de faptul ca pe langa aceasta oferta bogata de recipiente pentru cosmetice, va oferim servicii de personalizare, inscriptionare, pentru a simplifica pasii necesari de la design, ambalare si pana la etichetare!

Va asteptam cu drag!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.