Plasa sudata de la mesterumanole.ro | Vezi avantajele materialelor

186
Publicitate

Daca esti in cautarea unui material metalurgic rezistent si versatil pentru proiectele tale de constructii, atunci plasa sudata de la MesteruManole.ro este alegerea potrivita pentru tine. In acest articol, iti vom prezenta ce este plasa sudata, cum se foloseste, ce avantaje are si de ce sa o cumperi de la MesteruManole.ro.

Publicitate

Ce este plasa sudata?

Plasa sudata este un material compus din fire de metal care formeaza o serie de ochiuri de forma patrata, de dimensiuni egale, care sunt realizate prin sudarea firelor de metal in zonele in care acestea se intersecteaza. Acest material are o foarte buna rezistenta la tractiune si alungire, fiind ideal pentru armarea betonului din cadrul suprafetelor care necesita cresterea rezistentei.

Plasa sudata se foloseste la imprejmuiri, confectii metalice, consolidarea constructiilor vechi sau realizarea unor constructii noi. Plasa sudata contribuie la sporirea rezistentei proiectelor care contin suprafete betonate, fiind practic un liant intre beton si armatura metalica.

Cum se foloseste plasa sudata?

Plasa sudata se poate folosi in doua moduri: fie prinsa direct pe zidul care urmeaza a fi armat, cu ajutorul unor dibluri speciale care sunt introduse in structura zidului respectiv, fie departata de acesta cu ajutorul unor distantieri din plastic, iar in spatiul respectiv se va introduce un strat de beton.

In ambele cazuri, plasa sudata trebuie sa fie bine fixata si sa nu se deformeze pe parcursul lucrarii. De asemenea, plasa sudata trebuie sa fie acoperita complet cu beton pentru a evita coroziunea si deteriorarea acesteia.

Ce avantaje are plasa sudata?

Plasa sudata are mai multe avantaje fata de alte materiale metalurgice, cum ar fi:

– Este usor de manevrat si de montat, avand o greutate redusa fata de alte tipuri de armaturi metalice.

– Este economica si eficienta, reducand consumul de beton si de fier beton.

– Este uniforma si stabila, avand ochiuri de aceeasi dimensiune si forma.

– Este flexibila si adaptabila, putand fi utilizata pentru suprafete plane sau curbe.

– Este durabila si rezistenta, oferind o protectie optima impotriva fisurarii sau deformarii betonului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.