Planifică rutele agenților de vânzări folosind soluția SFA

80

SFA sau Sales Force Automation este o soluție destinată automatizării forței de vânzări. Aceasta, îi ajută pe agenții de vânzări care realizează vizite zilnice la clienți să trimită în timp real încasările, comenzile și vizitele direct în programul de gestiune și contabilitate. Totodată, au posibilitatea de a tipări  facturile/chitanțele direct la client cu ajutorul unei imprimante termice mobile conectată la terminalul Android prin bluethoot, precum este imprimanta Optimall SUP 80.

Cu ajutorul soluției Optimall SFA poți planifica rutele agenților de vânzări astfel ca, aceștia să acopere cât mai mulți clienți într-o singură zi. Soluția SFA îți oferă acces în timp real la informații specializate pentru fiecare proces implicat în vânzarea de produse și servicii. Aceasta este compusă dintr-o aplicație mobilă care se instalează pe dispozitivele agenților de vânzări, aplicația BackOffice și interfața cu programul de gestiune și contabilitate.

Optimall SFA este perfectă atât pentru vânzarea în regim Pre Sales (preluarea comenzilor, încasărilor și retururilor de marfă de la clienți, livrarea efectuându-se ulterior), cât și în regim Van Sales (facturarea direct la client în momentul vizitei, concomitent cu livrarea mărfii).

De ce să folosești soluția Optimall SFA by AROBS?

  1. Centralizezi toate informațiile privind stocurile, clienții, produsele și prețurile în timp real;
  2. Reduci timpul de pregătire a comenzilor;
  3. Optimizezi stocurile pe baza istoricului comenzilor;
  4. Planifici rutele agenților de vânzări;
  5. Automatizezi întreg procesul de vânzare.

Dacă compania ta deține și șoferi livratori care realizează zilnic curse la clienți cu scopul de a livra marfa, îți recomandăm să folosești o soluție de tip TMS precum este soluția Optimall Logistic by AROBS. Aceasta te va ajuta să optimizezi rutele șoferilor astfel încât aceștia să livreze marfa într-un timp mai scurt.Planifică rutele agenților de vânzări folosind soluția SFA 3

 

Pentru o ofertă personalizată de preț, scrie-ne la adresa de email  iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.