Becuri vintage in actualitatea designului comercial

476
Publicitate

O schimbare de design comercial se poate baza astazi si pe introducerea de becuri vintage pentru iluminarea decorativa a interioarelor sau a vitrinelor. Scopul principal al acestor surse de iluminat artificial este crearea unei atmosfere cu specific retro, lucru care se realizeaza prin temperatura de culoare cu care sunt fabricate aceste becuri vintage.

Becuri vintage in actualitatea designului comercial 1Pentru ca suntem obisnuiti cu o culoare a luminii artificiale in gama de alb cald, ceea ce inseamna o temperatura a culorii redate de circa 2700 de Kelvin, noile becuri vintage sunt pregatite spre a reda o nuanta ce ajunge si la 2200 de Kelvin, ceea ce inseamna un alb cald accentuat.

Publicitate

In corelare cu restul amenajarii si in special a obiectelor care sunt asezate in acest decor, plasarea strategica de becuri vintage va completa intr-un mod extrem de placut intreaga amenajare. Un astfel de proiect este destinat in principal reimprospatarii aspectului unui club sau a unui restaurant, dar in egala masura poate fi pus in practica si intr-o cafenea, sau spatiu destinat expozitiilor de arta.

Pentru montarea de becuri vintage este suficient sa folositi cablu textil, o dulie potrivita cu montura acestor becuri vintage si putina indemanare pentru a realiza legaturile electrice la retea. In orice situatie trebuie sa fiti siguri ca ati deconectat alimentare retelei de la panoul cu sigurante, iar atunci cand nu sunteti in masura pentru o astfel de activitate de montaj si punere in functiune de becuri vintage, solicitati un electrician autorizat.

Becuri vintage in actualitatea designului comercial 2

Becuri vintage in actualitatea designului comercial 3

Extinderea proiectului se poate realiza atat prin instalarea de becuri vintage in varianta de montaj direct in dulie si cu cablu textil, dar o solutie cu totul deosebita este aceea sa cautati corpuri de iluminat vintage in oferta magazinului specializat.

Este de dorit ca toate aceste produse sa le comandati, sau sa le cumparati fizic de la acelasi magazin pentru ca oferta este cel putin indestulatoare si actualizata curent cu cele mai noi modele din toate categoriile de interes pentru aceasta solutie de iluminare decorativa.

In functie de dimensiunile spatiului amenajat estimati necesarul de becuri vintage, cablu textil si eventual corpuri de iluminat vintage pentru a realiza operatiunea de montaj la o singura vizita a electricianului pe care l-ati contactat.

Efortul financiar nu este deloc mare pentru ca aceste produse sunt foarte cautate pentru scopul si destinatia lor, de aceea preturile sunt intr-o continua diminuare datorita volumului mare de vanzari si a productiei tot mai variate. In final veti obtine exact acel efect de atmosfera retro pentru care in fapt ati si pornit proiectul de actualizare a designului comercial cu becuri vintage, iar admiratia clientilor va rasplati munca si inspiratia pe care ati avut-o.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.