Un aparat de radiologie extrem de performant

642
Publicitate

Un aparat de radiologie extrem de performant 1Radiografia este poate cea mai raspandita metoda imagistica. Aparatul de radiologie este frecvent intalnit in cabinetele de ortopedie, acolo unde sunt investigate afectiunile tesuturilor osoase.

Publicitate

Metoda de functionare al unui aparat de radiologie

Principiul de baza al unui aparat de la radiologie este axat pe radiatii X, acestea fata de ultrasunetele emise de ecograf sunt capabile sa analizeze in profunzime tesuturile osoase. Aceste radiatii sunt apoi receptionate de aparatul radiograf, care in final realizeaza radiografia sub forma unor tonuri de alb si negru.

Facand o comparatie intre cele doua aparate de imagistica, ecograful si radiograful, radiatiile emise de aparatul ecograf pot fi nocive daca acesta procedura este repetata des, fata de ecografie, care este o procedura total noninvaziva si care nu afecteaza in niciun fel.

Aparate de radiologie performante

Revolutia din tehnologie a adus inovatii considerabile in ceea ce priveste aparatele de radiologie. Tehnicienii au reusit sa diminueze cantitatea emisa de radiatii x cu pana la 10 ori, fara a afecta calitatea finala a radiografiei, ba chiar mai mult imbunatatind-o.

Cu acest aport adus de tehnologie, procedura de radiografie poate fi acum repetata ori de cate ori este nevoie, fara a aduce efecte negative asupra corpului uman. Cu toate acestea, nu este indicate repetarea excesiva a acestei proceduri pentru ca radiatiile inca exista.

Distribuitori de aparate de radiologie de ultima generatie

In piata din Romania, am intalnit un distribuitor de aparatura medica de ultima generatie, care are in portofoliu un aparat de radiologie ultra performant, a carui sfera de utilizare este una mult mai larga, cu utilizari in ortopedie, in studii cu bariu, urologie sau endoscopie.

Trebuie sa stii totusi ca pretul unui astfel de aparat de radiologie este unul destul de ridicat, in concordanta cu tehnologizarea acestuia. Totusi preturile pot fi negociate direct cu distribuitorul si poti obtine discounturi considerabile in cazul in care optezi pentru un program de parteneriat pe termen lung sau pe baza de volum comandat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.