Precisa importa aparatura pentru laborator la preturi atractive

2

Din anul 2002 pe nisa furnizorilor de echipamente medicale se afla si Precisa. Brandul s-a consolidat de-a lungul anilor pe masura ce paleta de optiuni privind produsele si echipamentele s-a diversificat, iar serviciile au devenit tot mai relevante pentru public. Asta pentru ca Precisa este intermediar, importa si comercializeaza aparatura de laborator. De asemenea, presteaza servicii de mentenanta pentru tot ceea ce vinde.

Gama variata de produse

In cadrul paginii oficiale Precisa.ro regasim cu mai mare usurinta tot catalogul de oferte disponibile. Pentru orice sunteti interesati sa achizitionati puteti cere o oferta de pret direct online.

Regasim aici aparatura de laborator in toata diversitatea sa, de la bai de termostate pana la frigidere de laborator, hote pentru citostatice, incubatoare, pana la accesorii si consumabile – umidometre, kituri de testare, sticlarie, instrumentar specific pentru activitatea din laboratoare.

Pentru catalogul complet, vezi aici site-ul.

Precisa face insa ceva mai mult decat sa aduca in atentia noastra aceasta gama de produse. Importa, le transporta, asigura si insotitor in acest sens, iar la destinatie prin echipa sa de profesionisti, pune in functiune aparatura. Altfel spus, se va asigura ca pana in cele mai mici detalii achizitiile facute corespund nevoilor si sunt puse in functiune fara probleme.

Pe termen lung clientii descopera aici si un aliat pe masura. Asta pentru ca sunt oferite servicii complete de mentenanta si service. Post garantie aceste servicii pot fi solicitate in continuare, contra cost. Echipa asigura si interventii de reparatii oricand este necesar.

Precisa tine pasul cu cerintele pe piata

Dotarile din laboratoare sunt de la cele standard la cele ce presupun adaptare la vremurile curente. Daca pandemia a impus extra dotari in spatii pentru dezinfectare constanta, daca interesul publicului a crescut in ceea ce priveste lampile bactericide, precisa.ro tine pasul cu cerintele si include in catalogul sau de oferte astfel de produse.

De asemenea, pe aceeasi nisa veti gasi aici si teste rapide, cum sunt cele de tip kit de testare privind gradul de igiena a suprafetelor. Fie ca vorbim despre industria alimentara, fie cea medicala si nu numai, un sistem digital de acest gen este practic. Ofera rezultate precise in nu mai mult de 10 secunde. Lumitesterul si multe altele pot fi comandate de la Precisa.

Contact:

office@precisa.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.