Euroluc, specialist în vânzarea de containere și camioane

269

Ideile de afaceri care prind contur și reușesc să se mențină pe piață la ora actuală sunt cele care vizează domenii înfloritoare, care vor reprezenta un interes permanent pentru societate. Cu siguranță că o industrie care va fi indispensabilă în orice vreme și care practic interconectează lumea actuală este cea a transporturilor.

Transporturile sunt o necesitate în condițiile în care fac totul să funcționeze. Livrarea de bunuri și mărfuri nu ar mai fi la fel de eficientă fără diversele mijloace de transport care asigură stocurile necesare pentru business-urile diverse, în timp util.

Euroluc este o companie de renume, care pune la dispoziția publicului larg servicii variate de transport (aerian, maritim, naval și feroviar). Din rândul serviciilor oferite, se evidențiază în rândul competiției prin două servicii inovative, de interes pentru publicul larg: vânzarea de containere și camioane și livrarea lor la domiciliu.

Euroluc, reperul românilor în domeniul transporturilor și nu numai

Firmă cu experiență în domeniul transporturilor, a sesizat nevoia românilor de a beneficia de alternative privind spațiile de organizare, depozitare și nu numai, dar și de a avea la dispoziție mijloacele potrivite pentru a importa mărfurile de interes. Astfel, pe www.euroluc.com cei interesați pot afla mai multe despre containerele, respectiv camioanele pe care firma le pune la dispoziție. Pot fi livrate la adresa dorită direct din stoc (în funcție de cerere) sau pot fi aduse la comandă.

Containerele pot fi de dimensiuni variate: de 6 metri (20 picioare), 9 metri (30 picioare), 12 metri (40 picioare) și 13,7 metri (45 picioare) care este varianta cea mai spațioasă. Pentru cei interesați de o înălțime mai mare a containerelor, propunerea oferită de experți vizează containerele HC 40 picioare și HC 45 picioare, acestea având dimensiunea interioară pe înălțime de 2,69 metri. Mai multe informații despre acestea pot fi furnizate celor interesați de specialiștii Euroluc.

Camioanele rulate care fac parte din flota auto actuală vizează modelele MAN TGX 18.440, din diferiți ani de fabricație și țări de origine. Specificații și detalii cu privire la istoricul lor pot fi oferite celor interesați de un reprezentant al firmei.

Atunci când interesul este de a pune pe picioare o afacere care să țintească succesul, Euroluc este reperul românilor privind asigurarea unor soluții de depozitare, organizare și transport eficiente. Cei interesați pot urmări activitatea firmei și pe conturile de socializare de pe Facebook și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.