Serviciile de transport special, agabaritic, o nisa aparte

287
Publicitate

 

 

Publicitate

transport agabaritic holleman

Pentru economia actuala si pentru piata de servicii, pentru industriile variate pe care le avem acum active, serviciile de transport sunt indispensabile. Acestea asigura stocul necesar de produse sau echipamente, sunt un liant pentru piata de desfacere si cea a consumatorilor. Mai mult decat atat, acestea pot fi chiar baza deschiderii de noi locatii, de relocari, mutari etc. In mod special transportul agabaritic este o solicitare a celor care au nevoie de specialisti pentru un transport sigur si corect al unor echipamente masive, a unor bunuri ce depasesc puterea umana de a fi transportate pur si simplu.

Pe aceasta nisa de activitate se distinge un nume sonor, Holleman. Sub deviza „Heavy is easy!ˮ, Holleman se adreseaza celor care au nevoie de servicii de transport greu si agabaritic. Realizeaza planuri complete de transport, atat pentru rute in tara, cat si in afara ei, dupa cum sunt si mentiunile facute in cadrul paginii lor oficiale, holleman.ro.

Ce asteptari si pretentiie exista de la o firma prestatoare de astfel de servicii

In principiu, serviciile de transport au in vedere mutarea dintr-un punct in altul a unor marfuri grele. In detaliu insa, un transport agabaritic este planificat in amanunt, ruta este stabilita inainte, exista o misiune complicata din punct de vedere al documentatiei necesare si in plus sunt necesare si eforturi mai mari privind incarcarea si descarcarea.

Holleman poate asigura tot ce tine de astfel de transporturi, poate chiar mai mult de atat, incat ofera si consiliere in caz de nevoie. Exista si in acest domeniu anumite standarde si desigur ierarhia prestatorilor de astfel de servicii trebuie cucerita de cei care pot oferi pachete de servicii complexe, cum este cazul Holleman.

Spre exemplu, serviciile lor se adreseaza unui public larg, celor care au nevoie de manipulare a unor echipamente grele, cei care au un vizor relocari industriale, poate chiar instalari de turbine eoliene, cu tot ce implica transportul partilor componente. Serviciile oferite sunt personalizate, astfel ca de la caz la caz pachetele de servicii vor fi negociate astfel incat sa corespunda exact cu nevoia.

Ce recomanda acest brand se refera la vasta experienta in primul rand. Atunci cand esti un cunoscator bun al nisei din care faci parte, ai avantajul de a preintampina cererile publicului. Holleman se poate mandri cu peste 20 de ani de activitate. Activeaza atat in tara, cat si in afara ei, avand un parc auto vast, pentru a deservi serviciilor de transport agabaritic – camioane proprii, trailere, remorci si desigur alte echipamente necesare, de siguranta, pentru incarcare, descarcare, manipulare de greutati. In egala masura si echipa este una de profesionisti, oameni cu experienta ce pot pune in practica cunostintele detinute. Acestia coordoneaza impecabil.

In tot acest context este si explicabil cum Holleman a cucerit piata de profil – a creat conditiile propice pentru a realiza transporturile grele, necesare in diverse industrii mari, de la cea de constructii, agricultura, a hidrocentralelor printre altele etc.

Nu oricine poate face fata unor cerinte atat de inalte, dat fiind si costurile si conditiile speciale impuse pentru a putea muta, reloca un utilja, echipamente grele sau agabaritice. Detalii despre activitatea firmei se regasesc si in cadrul paginii oficiale, holleman.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.